Priložnosti

Preizkusi svoje znanje in osvoji 1000€ na Unija Challenge 2023!

Unija Group, mednarodna računovodska hiša, organizira tekmovanje za študente Unija Challenge 2023. Tekmovanje Unija Challenge študentom nudi priložnost, da izrazijo svoje inovativne ideje na področju računovodstva, svetovanja in informacijskih tehnologij.

V Uniji Smart Accounting vedno iščejo kreativne rešitve, ki premikajo meje na področju računovodstva, poslovnega svetovanja in informacijske tehnologije. Dosegli so številne preboje na strokovnih in tehničnih področjih in vzpostavili nove standarde delovanja. Verjamejo, da lahko tvoj neobremenjen in nekonvencionalen pogled od zunaj prinese sveže rešitve, ki bodo morda izvrstna izhodišča za nove preboje. Gotovo bodo odlično izstrelišče za tvojo kariero.

Unija Challenge

Prav zato za študente organizirajo tekmovanje Unija Challenge 2023 na področju računovodstva, poslovnega svetovanja in informacijskih tehnologij.

Tekmovanje je sestavljeno iz državnega ter mednarodnega tekmovanja. Na državnem tekmovanju lahko osvojiš 1000, 600 ali 400 evrov, na mednarodnem pa kar 2500, 1500 in 500 evrov.

Če si študent in želiš deliti svoje ideje brez primere, potem je Unija Challenge pravo mesto zate! Spoznajte jih na dnevu odprtih vrat 12. oktobra 2023 ob 12. uri v prostorih Unije na Brezovici pri Ljubljani, Tržaška cesta 515.

Prijava je možna do 20. oktobra, več informacij pa lahko najdeš tukaj. Prijavni obrazec se skriva na desni strani ekrana.

Unija Challenge

Unija Group
Unija Group

Sorodni članki

Back to top button