Priložnosti

Uporabi svoje supermoči in sodeluj na hackatonu Electrathon

V začetku februarja (8. in 9. 2. 2020) bodo v Transformation Lighthouse znova hackali! Že15. hackathon cilja na področje energetike, saj z družbo ELES organizirajo prvi Electrathon! Prepričani so, da je hackathon odlična priložnost zate, da se preizkusiš v inovativnem načinu reševanja izzivov ter stkeš super povezave, ki ti bodo koristile na nadaljnji poslovni poti.

Pohiti, prijave so možne le še do 4. februarja.

IZZIV: Uporabi svoje supermoči in najdi način kako uporabiti napredno analitiko za nadzor omrežnega sistema

V Sloveniji je več kot 3500 km električnih vodov in več kot 2000 enot primarne visokonapetnostne opreme. Mreža je kritičnega pomena za Slovenijo, saj podpira kar nekaj večjih industrijskih obratov in 5 distribucijskih mrež. Večina infrastrukture se nahaja zunaj, kjer je pod nenehnim vplivom vremenskih dejavnikov in ostalih okoljskih sprememb, ki lahko povzročijo propad materialov in mehansko škodo. Vegetacija v bližini električnih vodov pa lahko poškoduje vode ali pa celo povzroči požar. Pravočasno ukrepanje je zato nujno za nemoteno delovanje elektroenergetskega sistema!

NAGRADE:

  • Prvo mesto: 3.000 € bruto + kosilo z direktorjem družbe ELES Aleksandrom Mervarjem
  • Drugo mesto: 2.000 € bruto
  • Tretje mesto: 1.000 € bruto

Vsi udeleženci boste prejeli tudi individualno oceno osebnih kompetenc po sistemu CliftonStrengths®, ki ti bo razkril tvoje naravne talente, s katerimi doprinašaš k uspehu ekipe in ki ti bo pomagal na nadaljnji poslovni poti!

Kdo se lahko prijavi?

Iščejo Flashe, Supermane, MacGyverje, Dazzlerke, Black-Lightninge, Cyborge in druge superheroje, ki bodo s svojimi super-močmi našli rešitve!

Programerji, elektrotehniki, strojniki, grafični oblikovalci,… Vsi s kreativno ali pa tehnično žilico, ter vsi, ki obožujete dober izziv, bi želeli deliti svoje ideje in se potegovati za nagrade – mogoče celo za zaposlitev!

Več info in prijave: https://transformation-lighthouse.com/hackathon-eles/

 

 

 Transformation Lighthouse
 Pexels

Sorodni članki

Back to top button