Priložnosti

Postani borec proti ekstremizmu – pridruži se platformi RAN Young

Mreža za ozaveščanje o radikalizaciji (RAN) objavlja javni razpis za sodelovanje v platformi RAN YOUNG 2023. K sodelovanju vabi naslednjo generacijo vplivnih posameznikov, ki bodo delovali v prvi liniji na področju preprečevanja in boja proti nasilnemu ekstremizmu.

Mladi bodo dobili priložnost biti del mednarodne mreže, razširiti svoje znanje in veščine ter kar je najpomembnejše; da se njihov glas sliši do strokovnjakov in oblikovalcev politik. Kot člani RAN YOUNG se bodo udeležili spletnega srečanja, srečanja v živo in drugih delovnih skupin RAN.

Mladi med 18 in 25 letom se lahko prijavite na naslednji povezavi, do 15. februarja 2023. Tukaj pa najdeš odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o platformi in prijavi.

RAN združuje vodilne praktike iz vse Evrope za izmenjavo znanja in izkušenj o svojem delu na področju preprečevanja in boja proti nasilnemu ekstremizmu. RAN YOUNG je mladinska platforma te mreže, kjer želijo mladim zagotoviti glas v preprečevanju in boju proti nasilnemu ekstremizmu ter priložnost, da perspektivo mladih vključijo v našo mrežo praktikov prve linije.

Mlad.si
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button