Kultura

Preacher – prihaja težko pričakovana zadnja sezona

Bliža se začetek konca. Deli sestavljanke Božjega načrta za vesolje se počasi postavljajo na svoje mesto.

Pridigar Jesse Custer, ki ga spremljata njegova muhasta ljubezen Tulip in najboljši prijatelj vampir Cassidy, zaključuje napeto pustolovščino in iskanje Boga. Premiera četrte in tudi zadnje sezone priljubljene nadnaravne akcijske serije Preacher bo na sporedu v ponedeljek, 7. oktobra, ob 22. uri na kanalu AMC.

V večnem iskanju Boga

Teksaški pridigar Jesse je za sabo pustil Angelville in dokončno pokončal svojo družino. Še vedno pa nad njim preži kar nekaj sovražnikov, s katerimi se mora spopasti. Jesse, Tulip in Cassidy bodo razpeti med nebesnimi prerokbami, peklenskimi zapori in vsestransko vojno. Na prostosti je neuničljivi morilski kavboj iz pekla, “The Saint of Killers”, ki je zadal zadnji udarec Satanu in se vrača na Zemljo. V iskanju Jesseja se mu je pridružil še zvesti župljan Eugene. V odsotnosti Satana ni v peklu zavladal nihče drug kot Hitler. Cassidy je medtem padel v roke nevarnih agentov zloglasne tajne agencije the Grail z vodjo Herr Starr in preračunljivo agentko Laro Featherstone.

Zadnja pridiga

Naši trije junaki so ločeni, Bog pa počasi zapira zastor njihovega sveta. Ko se zgodba bliža koncu, ostaja še veliko odprtih vprašanj. Ali bodo Jesse, Tulip in Cassidy pravočasno našli Boga? Bo Bog posegel v nastali kaos? Ali je krvava pot Jesseja, Tulip in Cassidyja del Božjega načrta? Odgovore bomo dobili v zadnji sezoni priljubljene nadnaravne akcijske serije Preacher. Četrta sezona namreč prinaša še več zapletov, napetih akcijskih prizorov in na koncu razkrije končno usodo sveta. Pridružite se bivšemu zločincu Jesseju Custerju, ko bo podal svojo zadnjo pridigo.

 

 PK / IPPR
 AMC TV
ikona snemalec IGN

Sorodni članki

Back to top button