IzobraževanjePriložnosti

Prijavi se na brezplačen program Student Entrepreneurship and Internship

Odprle so se prijave za brezplačni program Student Entrepreneurship and Internship (SEI) 2024. Prijave bodo odprte do 15. marca 2024.

AmCham Slovenija V partnerstvu z Veleposlaništvom ZDA v Sloveniji že trinajsto leto povezuje študijske in poslovne poti skozi program podjetniške šole in pripravništva Student Entrepreneurship and Internship (SEI).

Dvajset študentov iz različnih univerz in študijskih programov čaka dvotedenska poletna šola podjetništva, možnost prakse v vrhunskem mednarodnem podjetju ter možnost vključitve v talent pool. K prijavi spodbujajo predvsem študente naravoslovnih in tehničnih ved.

Kaj pridobiš s SEI? 

  • Dvotedensko poletno šolo podjetništva z ameriškim profesorjem Jeyem Ebnom (julij 2024).
  • Možnost prakse v vrhunskem mednarodnem podjetju.
  • Možnost vključitve v talent pool

Kdo se lahko prijavi?

Prijavijo se lahko študentke in študenti, ki so v drugem ali višjem letniku dodiplomskega študija ali na magistrskem študiju.

Kako se prijavim?

Izpolnjeno prijavnico, ki jo najdeš na spletni strani AmCham, do petka, 15. marca 2024 do polnoči pošlji na young@amcham.si. Priloži še enominutni video oz. povezavo na video s svojo predstavitvijo in kako bo pripravništvo pomagalo tvoji karieri ali video s predstavitvijo tvoje ideje v angleščini. Prijavnici dodaj še kopijo opravljenih izpitov po posameznih letnikih študija.

Najboljše kandidate 21. marca 2024 čakajo še intervjuji, končna odločitev pa bo znana aprila 2024.

AmCham
AmCham

Sorodni članki

Back to top button