Priložnosti

Razpis: Bi tudi ti rad bil fotograf portala Dostop.si?

Zdaj imaš enkratno priložnost, da postaneš fotograf portala Dostop.si

Na Instagramu slediš profilu Denisa Janežiča, ki je edini fotograf za snowboarde Santa Cruz, fotografira za Burton in je uradni snemalec Burton Europe? Morda slediš profilu Roka Breznika, ki ima zelo uspešen lasten fotografski studio? Kaj pa Vid Jerčič? Slednji ti je že bolj znan, drži? Vid je fotograf portala Dostop.si. Denis in Rok pa sta (tako kot mnogi drugi) svojo pot začela na Dostop.si in sta zdaj zelo uspešna fotografa. Fotografska ekipa Dostop.si v svoje vrste sprejema nove člane in zato objavlja ta razpis.

Za prijavo moraš izpolnjevati nekaj pogojev, kot je na primer ta, da si nočna ptica (s statusom študenta). Kar pa verjamemo, da si. Imaš svoj fotoaparat? Uporabljaš bliskavico bolje kot obcestni merilniki hitrosti (po domače radarji)? Ti ne predstavlja težave stopiti do oseb in jih prepričati, da pogledajo v foto objektiv? Na domačih zabavah narediš mnogo preveč fotografij in se na koncu težko odločiš katero boš objavil? Znaš fotografijo obdelati tako, da bo na koncu bolj privlačna kot Gal Gadot ali pa Liam Hemsworth? To je potem to.

Zakaj bi bil fotograf portala Dostop.si?

Druženje (ob domačih zvarkih), smeh in mesečni honorar. Te še ne prepriča? Kaj pa brezplačna svetovanja in izobraževanja? Tvoja fotografija je lahko na naslovnici revije Spekter ali pa celo v EkipaSN oz. Ekipa24 … Želiš, da nadaljujemo? Najprej nam pošlji mail.

Torej če se najdeš v zgornjih stavkih, se prijavi na ta razpis. Piši nam na info@dostop.si [zadeva: Razpis za fotografa Dostop.si]. Časa, da nam pošlješ svoj življenjepis, motivacijsko pismo in najmanj pet referenčnih fotografij, ki prikazujejo dinamiko (zabava, gibanje …), imaš do konca dneva 26. aprila 2019.

 

 Tomislav PETROVIĆ
 Instagram Denis Janežič – foto Chris Riefenberg

Tomislav Petrović

Bivši odgovorni urednik

Sorodni članki

Back to top button