NovicePriložnosti

Razpis: Na Dostop.si iščemo fotografa! Si to ti?

Zdaj imaš enkratno priložnost, da postaneš fotograf portala Dostop.si

Na Instagramu slediš profilu Denisa Janežiča, ki je edini fotograf za snowboarde Santa Cruz, fotografira za Burton in je uradni snemalec Burton Europe? Morda slediš profilu Roka Breznika, ki ima zelo uspešen lasten fotografski studio? Poznaš Vida Jerčiča, ki fotografira Malo kuhno?

Zagotovo pa si že srečal Patrika ali Marcela, ki sta fotografa portala Dostop.si. Fotografska ekipa Dostop.si v svoje vrste sprejema nove člane in zato objavlja ta razpis.

Za prijavo moraš izpolnjevati nekaj pogojev, kot je na primer ta, da si nočna ptica (s statusom študenta). Kar pa verjamemo, da si. Imaš svoj fotoaparat? Ti ne predstavlja težave stopiti do oseb in jih prepričati, da pogledajo v foto objektiv? Na domačih zabavah narediš mnogo preveč fotografij in se na koncu težko odločiš katero boš objavil? Znaš fotografijo obdelati tako, da na koncu vsi izgledamo kto zvezdniki? To je potem to.

Zakaj bi postal fotograf portala Dostop.si?

Druženje (ob domačih zvarkih), smeh in mesečni honorar. Te še ne prepriča? Kaj pa brezplačna svetovanja in izobraževanja? Nove izkušnje, reference in velik krog poznanstev? Najprej nam pošlji mail.

Torej če se najdeš v zgornjih stavkih, se prijavi na ta razpis. Piši nam na info@dostop.si [zadeva: Razpis za fotografa Dostop.si]. Časa, da nam pošlješ svoj življenjepis, motivacijsko pismo in najmanj pet referenčnih fotografij, ki prikazujejo dinamiko (zabava, gibanje …), imaš do konca ponedeljka, 20. marca 2022.

Uredništvo DOSTOP.si
Uredništvo DOSTOP.s

Sorodni članki

Back to top button