DeloNovicePriložnosti

[RAZPIS] Fotografiraš, snemaš ali pišeš? Na Dostop.si iščemo prav tebe!

Naša študentska ekipa se širi. Pomoč potrebujemo na vseh področjih, zato ne odlašaj, vzemi v roke računalnik in čimprej natipkaj svojo prijavo.

Obvladaš fotoaparat ali pa kamero? Se bolje znajdeš s pisalom oz. tipkovnico v rokah? Ti besede kar same skačejo na (virtualni) list papirja in ustvarjajo nove zgodbe? Morda raje pripoveduješ skozi vizualne podobe in rad fotografiraš ali snemaš? Še nimaš izkušenj, imaš pa veliko željo, svoj fotoaparat oz. kamero in ogromno motivacije?

Na Dostop.si iščemo študente, ki bi si želeli svoje delo predstaviti na največjem mladinskem portalu v Sloveniji in zato prejeti tudi honorar. Te že kaj mika? Naj ti povemo še, da boš del mnogih dogodkov, odbitih zabav in velikih koncertov, ustvarjal boš prispevke in intervjuval slavne. Delal boš v zagnani ekipi, ki pa si vzame čas tudi za druženje na mesečnih teambuildingih. 

Če imaš status še vsaj do konca študijskega leta 2022/23 in si želiš novih izkušenj, novega znanja ter poznanstev – beri naprej.

fotograf, razpis
Pridruži se Patriku in ostalim Dostopovcem!

Kaj še moraš vedeti? 

Delo na Dostopu te lahko popelje marsikam. Recimo v PRO Plus, kjer kot urednica Vizite.si dela naša nekdanja novinarka Neja. Ali pa na rally Dakar v puščavo, morda tudi na gorske strmine, kjer se potika naš nekdanji snemalec Denis JanežičLahko pa se znajdeš v vodah video produkcije glasbenih spotov kot Rok Breznik, v studiu produktne fotografije kot Vid Jerčič ali pa z lastno videoprodukcijsko agencijo kot Jakob Šuster.

Se vidiš v kateri izmed omenjenih vlog? Piši nam na info@dostop.si [zadeva: Razpis za fotografa/snemalca/novinarja Dostop.si] s svojim življenjepisom in motivacijskim pismom. Fotografi in snemalci priložite še nekaj primerov svojega dela (min. 5 referenčnih fotografij oz. video, dolg min. 60 sekund), ki prikazujejo dinamiko, zabavo, gibanje … Zapiši tudi, za katero mesto se prijavljaš.

Javi se nam do ponedeljka, 20. marca in v kratkem pričakuj še srečanje v živo.

Preveri še razpise za posamezno mesto:

Uredništvo Dostop.si
Patrik KOCIPER

Sorodni članki

Back to top button