Priložnosti

Razpis: Mama, postal bom novinar portala Dostop.si!

Ekipa Dostop.si se širi in potrebujemo prav tebe, ki bi rad postal novinar!

Ti pisanje ne dela težav? Si že slišal za “Pred ki, ko, ker, da, če vejica skače”? Veš, kdaj se beseda ‘gora’ zapiše z veliko začetnico? Če si na vsa tri vprašanja odgovoril pritrdilno, potem si na dobri poti, da postaneš del ekipe Dostop.si. Preprosto se moraš prijaviti na ta razpis ter se pridružiti Urški in Klari.

Če k zgornjim odgovorom lahko dodaš, da poznaš mladinsko dogajanje (kateri so aktualni mladinski trendi, kje se pripravlja kaj fantastičnega, s kom bi morali iti na pijačo …), da si superjunak (odgovoren, natančen, ažuren, komunikativen in seveda prijazen) in da imaš v načrtu obdržati status študenta še vsaj do konca študijskega leta 2019/2020, potem veš, da ti je pisano na kožo da si novinar portala Dostop.si.

Kaj vse lahko dobi novinar Dostop.si?

Zagotovo veliko zabav in konferenc, koristne informacije, do katerih prideš veliko hitreje kot pa tvoji sovrstniki, mentorstvo, teambuildinge (laser tag, escape room …), mesečni honorar in seveda možnost za osvojitev Pulitzerjeve nagrade (nekoč v prihodnosti). Vsekakor pa ti je to lahko pomembna referenca za zaposlitev pri kateri izmed medijskih hiš. Tako kot je to uspelo naši nekdanji novinarki Neji, ki je zdaj na POP TV.

Čez velikonočne praznike si vzemi čas in se najej vseh dobrot, ki jih bo miza premogla. Nato pa sedi za računalnik in nam do vključno 26. aprila na info@dostop.si [zadeva: Razpis za novinarja Dostop.si] pošlji svoj življenjepis in motivacijsko pismo.

 

 Tomislav PETROVIĆ
 Rok BREZNIK

Tagi

Tomislav Petrović

Odgovorni urednik

Sorodni članki

Back to top button
Close
Close