Priložnosti

Razpis: Mama, postal bom novinar portala Dostop.si!

Ekipa Dostop.si se širi in potrebujemo prav tebe, da postaneš naš novinar!

Ti pisanje ne dela težav? Si že slišal za “Pred ki, ko, ker, da, če vejica skače”? Veš, kdaj se beseda ‘gora’ zapiše z veliko začetnico? Če si na vsa tri vprašanja odgovoril pritrdilno, potem si na dobri poti, da postaneš del ekipe Dostop.si. Preprosto se moraš prijaviti na ta razpis ter se pridružiti naši Sari.

Če k zgornjim odgovorom lahko dodaš, da poznaš mladinsko dogajanje (kateri so aktualni mladinski trendi, kje se pripravlja kaj fantastičnega, s kom bi morali iti na pijačo …), da si superjunak (odgovoren, natančen, ažuren, komunikativen in seveda prijazen) in da imaš v načrtu obdržati status študenta še vsaj do konca študijskega leta 2021/2022, potem veš, da ti je delo novinarja na portalu Dostop.si pisano na kožo.

Kaj vse lahko dobi novinar Dostop.si?

Zagotovo veliko zabav in konferenc, koristne informacije, do katerih prideš veliko hitreje kot pa tvoji sovrstniki, mentorstvo, teambuildinge (laser tag, escape room …), mesečni honorar in seveda možnost za osvojitev Pulitzerjeve nagrade (nekoč v prihodnosti). Vsekakor pa ti je to lahko pomembna referenca za zaposlitev pri kateri izmed medijskih hiš. Tako kot je to uspelo naši nekdanji novinarki Neji, ki je trenutno urednica portala Vizita.si pri PRO PLUS.

Hitro sedi za računalnik in nam do vključno torka, 10. maja na info@dostop.si [zadeva: Razpis za novinarja Dostop.si] pošlji svoj življenjepis in motivacijsko pismo. Kmalu se ti javimo, da se spoznamo še v živo!

 

Uredništvo Dostop.si
 Rok BREZNIK

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button