GlasbaZabava

FOTO: 40. Lampiončki in vsi letošnji vrhunski bandi

In tukaj so še fotografije nastopajočih 40. Lampiončkov! Vohali smo črne tulipane z Big Foot Mamo, imeli umazane misli z Joker Out in plesali s prjatučki iz MRFY. Med katerim nastopom pa so tebe najbolj zasrbele v blato ujete pete?

40. Lampiončki so postregli z energičnim lineup-om, ki nikogar ni pustil ravnodušnega. Kot že nekaj let prej so največjo študentsko zabavo otvorili HELP! A Tribute Band, ki so edini uspeli ujeti še nekaj sončnih žarkov. Dež je pospremil nastop finalistov Šourocka 21′ Ice on Fire, kar pa ni zmotilo pravzaprav nikogar.

Na dobro ogret oder so zatem premierno stopili naši prijatučki MRFY. Njihova odštekana energija se je stekala direktno med obiskovalce, ki so v največjem nalivu navdušeno plesali v blatu. Štafetno palico so za njimi prevzeli Big Foot Mama in 40. Lampiončke napolnili do daske.

Po polnoči so nastopili koronski lomilci mladih src Joker Out. Vzdušje se je samo še stopnjevalo z njihovimi Barvami oceana in Umazanimi mislimi. Za na konec, ob uri, ko se tudi študentskim starostam počasi prične tožiti po domu, pa je sledila še štajerska eksplozija: Alo!Stari. Večer se je zaključil z mushpitom ali bolje rečeno mudpitom v blatu in navdušeno množico, ki je še dolgo časa stala pred odrom in vzklikala hočemo še.

Lampiončki so tako ponovno potrdili svoj ugled največje in najbolj nore študentske zabave na Štajerskem. Vzdušje pod odrom in tudi na njem je v fotografski objektiv ujel naš Patrik.

Patrik KOCIPER

Sorodni članki

Back to top button