Kulsko

Red Bull Solo Q: sedaj gre zares

Prišel je čas, da dobimo novega najboljšega slovenskega 1na1 League of Legends igralca. Kvalifikacije se začnejo v soboto, 12. septembra 2020!

Želiš postati profesionalen e-športnik in iščeš svojo priložnost, ki ti bo pomagala priti med zvezde? Sedaj imaš priložnost, čas je za Red Bull Solo Q – največje 1v1 amatersko League of Legends tekmovanje na svetu!

Prvih 12 finalistov smo dobili na Red Bull Solo Q Weekly tekmovanjih, sedaj jih iščemo še 20. Prve kvalifikacije se bodo odvile 12. septembra, kjer bomo dobili 8 finalistov, druge kvalifikacije pa se bodo odvile sledečo soboto, 19. septembra, kjer bo karto za finale dobilo 8 najboljših. Na kvalifikacije se brezplačno lahko prijaviš spodaj.

Datumi tekmovanj:

Ključne informacije

  • Server: EU-W
  • Format: BO3, single elimination
  • Način igranja: 1v1, Blind pick
  • Mapa: Summoner’s Rift, top lane
  • Check-In: do 10.30
  • Tekmovalci, ki so se že uvrstili v finale, na kvalifikacijah ne morejo sodelovati.

Vsaj teden se bo 8 najboljših uvrstilo na slovenski finale, ki se bo odvil v soboto, 26. septembra. S sodelovanjem na kvalifikacijah se vsi tekmovalci uvrstite v žrebanje za Red Bull Solo Q Mystery Box – skupno bomo podarili 10 paketov. Izmed vseh sodelujočih, ki so igrali na kvalifikacijah in se niso uvrstili v finale, bomo na vsakih kvalifikacijah izžrebali 1 tekmovalca in mu podarili mesto na slovenskem finalu.

Kvalifikacije lahko v živo spremljaš na SPID.si Twitch kanalu.

Letošnja izvedba tekmovanja se bo v celoti odvila preko spleta, karto za regijski finale boš torej lahko osvojil v udobju lastnega doma 😉

Vse kar moraš vedeti o kvalifikacijah je sedaj znano, več o nagradah, finalnem obračunu in posebnem Top 8 finalu pa razkrijemo v kmalu.

 

 Klemen BABNIK / Red Bull
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button