Kultura

Romantična komedija Asteroid City z velikimi imeni prihaja avgusta

Avgusta na velika platna prihaja romantična komedija v režiji Wesa Andersona z naslovom Asteroid City. Zgodba sledi transformativnim dogodkom, ki se zgodijo na letni konvenciji mladih zvezdogledov leta 1955 v ameriškem puščavskem mestu.

Poleg režije je Wes Anderson napisal tudi scenarij skupaj z Romanom Coppola, ter sodeloval kot producent. V filmu zaigrajo priznana igralska imena – Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Jeff Goldblum in drugi.

Romantična komedija Asteroid City na redni spored v kinematografe prihaja 10. avgusta 2023.

Zgodba filma Asteroid City se dogaja v izmišljenem ameriškem puščavskem mestu okrog leta 1955. Konvencijo mladih zvezdogledov in vesoljskih kadetov, ki jo organizirajo z namenom, da združijo študente in starše iz cele države za štipendije in akademska tekmovanja, spektakularno prekinejo dogodki, ki spremenijo svet.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button