KulturaNovice

Se nam leta 2025 obeta nov del Shreka, Shrek 5?

Po poročanju TMZ-ja je v javnost pricurljala letnica izida že petega dela Shreka, ki naj bi na filmska platna prišel leta 2025.

Po poročanju portala TMZ naj bi letnico izida filma Shrek 5 v svojem LinkedIn profilu izdala pripravnica pri NBCUniversal. Pod svoje delovne izkušnje kot Costumer Product pripravnica je namreč navedla tudi delo na filmu Shrek 5, z letnico izida 2025. Kot Costumer Product pripravnica je pomagala pri tem, da se v filmih subtilno pojavijo določeni produkti. Objavo je sicer hitro izbrisala, vendar se je na spletu pojavil posnetek zaslona in završal med navdušenci Shreka.

NBCUniversal, pod okrilje katerega spada studio DreamWorks Animation, animacijski studio, ki nam je predstavil Shreka in druge animirane uspešnice, še ni podal uradne izjave ali komentiral novice.

shrek resume leak
Vir: TMZ

Nov del Shreka potrjeno prihaja

V začetku leta je direktor Illuminati potrdil, da so pogovori z originalno zasedbo za snemanje petega filma o Shreku že v pogonu, vendar pa takrat ni izdal datuma premiere. Po ugibanjih naj bi bila sicer produkcija filma načrtovana že za leto 2020, vendar je svetu načrte prekrižala pandemija.

Pa se bo originalna zasedba res vrnila in še enkrat posodila glasove Shrekovim junakom? Mike Myers in Eddie Murphy sta v intervjujih povedala, da bi se brez pomisleka vrnila v vlogi Shreka in Donkeya. Murphy je celo namignil, da bi lahko v prihodnosti dočakali samostojni film o Donkeyu. Tudi Antonio Banderas je namignil, da bi se z veseljem vrnil v vlogo mačka. Kaj pa Cameron Diaz? Diazova je do nedavnega uživala v upokojitvi, v začetku leta pa se je vrnila za snemanje filma Back to Action z Jamiejem Foxxom.

Uredništvo DOSTOP.si (TMZ, x
Youtube screenshot

Sorodni članki

Back to top button