Izobraževanje

Sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 20. in 21. januarja 2023

Že 14. Informativa, največji vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev, bo po dveh letih premora zaradi epidemije, natančneje 20. in 21. januarja 2023 in točno štiri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi (17. in 18. februar) ponovno V ŽIVO predstavila celovito paleto izobraževanj, možnosti zaposlovanja, poklice in prekvalifikacije.

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču se bodo tako predstavile vse slovenske univerze s svojimi programi (dodiplomskimi in podiplomskimi), srednje šole in šolski centri, višje strokovne šole, visoke šole, potekale pa bodo tudi predstavitve poklicev in štipendij ter možnosti izobraževanja in zaposlovanja v tujini.

V okviru dogodka bo ponovno potekal projekt Moja prva zaposlitev, ki bo mlade pripravil na vstop trga dela in jim ponudil možnost konkretnih razgovorov pri njihovih potencialnih zaposlovalcih.

Dodatno program pripravljajo tudi domače in tuje univerze, ki želijo mladim predstaviti in približati svoje študijske programe.

14. Informativa bo potekala 20. in 21. januarja 2023 od 9. do 18. ure. Vstop bo za vse obiskovalce, ki jih je vsako leto okoli 25.000, brezplačen. Več na www.informativa.si. Informativa obvešča tudi preko družbenih omrežij Facebook, Instagram in TikTok.

ProEvent / LP
Facebook

Sorodni članki

Back to top button