Kultura

Serije, ki so nas zasvojile

Kaj je za nočne ptice lepšega kot nočni maraton njihove najljubše serije? Vsi vemo, da pri gledanju serije nikoli ne ostanemo le pri "eni epizodi" na večer. Čar serij je prav v tem, da želimo več, želimo nadaljevanje zgodbe, ki nas je posrkala vase.

Nočni maratoni za sladokusce

V ponedeljek, 4. maja, se bomo lahko po začetku prvega delovnega tedna po prvomajskih praznikih, sprostili ob drugem delu zadnje sezone serije Into the Badlands. Podoživite nepozabne boje prebivalcev Badlanda proti zlu, katerih koreografijo je pripravil priznan koreograf borilnih veščin Master Dee Dee.

Na kanalu AMC so se odločili, da nam bodo ponedeljkove večere in noči v maju popestrili s predvajanjem maratonov priljubljenih serij.

Teden dni kasneje, 11. maja, si boste lahko ogledali tretjo sezono serije Humans. Serija govori o nadaljevanju rivalstva med ljudmi in generacijo inteligentnih robotov Synthov. Ti se na ozemlju razdvojene Britanije borijo za svoje mesto pod soncem. Boj za prevlado pa poteka tudi v napeti vohunski miniseriji The Night Manager, prirejeni po istoimenskem romanu pisatelja Johna le Carreja, ki bo na sporedu 18. maja. Vrhunska igralska zasedba s Tomom Hiddlestonom in Hughom Laurijem (znameniti Dr. House) na čelu, je zagotovilo, da bo noč polna dramatičnih preobratov.

serije, AMC, Nočni maratoni,
Britansko serijo The Night Manager odlikuje vrhunska igralska zasedba.

Maraton serij se bo zaključil v ponedeljek, 25. maja. Gre za eno najbolj priljubljenih televizijskih serij, prejemnico številnih emmy nagrad, serijo Breaking bad. Vabljeni k ogledu zadnjih osmih epizod. Te so produkcijo dokončno ustoličile na mestu ene najbolj kultnih pop kulturnih vsebin vseh časov.

 

LŽ / IPPR
© AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Sorodni članki

Back to top button