Delo

Si želiš izboljšati vodstvene sposobnosti?

Kaj pomeni biti vodja?

Češka organizacija INEX-SDA, s katero Zavod Voluntariat že dolgo sodeluje, prireja trening Agents of Change, ki se bo odvijal med 15. in 25. aprilom 2019 na Češkem.

Trening je namenjen vsem, ki vas zanima izboljšanje vodstvenih sposobnosti skozi samorefleksijo. Prav pride vsem, ki bi se odločili voditi kak tabor (na primer SCI mednarodni prostovoljski tabor), ali bi preprosto želeli postati taborovodje.

Skozi preverjanje, kaj vam osebno pomeni biti vodja, izboljšanje komunikacijskih spretnosti in metod treninga ter preverjanje teorije, ki jo boste lahko kasneje delili s svojimi kolegi in uporabljali pri delu z mladimi in prostovoljci tudi v praksi, bo trening poskrbel, da se celovito naslovi vloga in pomen vodje ter poda učinkovita orodja za uspešno vodenje skupin.

Če vas zanima udeležba na treningu, si več o njem preberite v opisu treninga. Rok za prijavo je do srede, 20. februarja 2019.

Za morebitna dodatna vprašanja se lahko obrnete na Saro, ki je dosegljiva na elektronskem naslovu programi@zavod-voluntariat.si.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGZavod Voluntariat, mlad.si
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button