Priložnosti

Simbioza Digitalna Akademija vabi na Excel in Adobe delavnice

Ker med osnovno digitalno znanje, ki omogoča uspešno opravljanje študijskih zagotovo sodi znanje programa MS Office Excel so v okviru trajnostnega projekta Simbioza Digitalna Akademija pripravili sklop delavnic Excel specialist, ki so namenjene začetnikom, kot tudi naprednim uporabnikom. V novembru bodo potekale tudi tri zanimive Adobe delavnice. Vse so za študente brezplačne.

Sklop treh delavnic Excel Specialist

Simbioza Digitalna Akademija vabi na delavnice MS Office Excel, ki bodo potekale na daljavo, ob torkih in četrtkih, med 17.00 in 18.30 uro. Sklop delavnic začenjajo 2. novembra z Začetnim tečajem MS Office Excela. Na njem boš usvojil osnovno znanje o delu s preglednicami in podatki.

4. novembra boš svoje že usvojeno znanje lahko nadgradil na Nadaljevalnem tečaju MS Office Excela z računanjem v preglednicah in pisanjem formul. Naučil se boš tudi vnosa in sestavljanja formul, kopiranja formul ter osnovnega dela s funkcijami. Delavnica Besedilne funkcije v MS Office Excelu bo na programu 9. novembra. Logične funkcije v MS Office Excelu pa boš lahko usvojil na delavnici 11. novembra.

16. novembra bo potekala delavnica Združevanje tabel v MS Office Excelu,18. novembra pa bo na programu še delavnica Vrtilne tabele v MS Office Excelu. Na delavnico/e se lahko prijaviš preko spletne prijave na njihovi strani tukaj!

Simbioza digitalna akademija

V novembru ne zamudi tudi delavnic iz družine Adobe

V mesecu novembru Simbioza Digitalna Akademija pripravlja tudi tri zanimive delavnice, na katerih boš spoznal osnovno uporabo dveh programov iz družine Adobe. Na delavnici v sredo, 3. novembra 2021 se boš naučil obdelave fotografij v Adobe Photoshopu, se seznanil z različnimi tehnikami obdelave fotografij (porezava, kontrast, saturacija, filtri, …) in na praktičnih primerih spoznal njihovo uporabo.

Na delavnici v sredo, 10. novembra 2021, pa boš boste v Adobe Photoshopu oblikoval preproste animirane slike, GIF-e. V sredo, 17. novembra 2021, pa se boš naučil še, kako oblikovati preproste dvostranske vizitke v programu Adobe Illustrator.

Vse delavnice bodo potekale ONLINE, in sicer vsakič od 17.00 do 18.30 ure (2 pedagoški uri). Za udeležbo na delavnicah je potrebno osnovno znanje programov (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator) in seveda naložen program Adobe Photoshop oziroma program Adobe Illustrator na vašem računalniku.

Za prijavo na delavnice klikni tukaj

Dan pred vsako delavnico boš preko elektronske pošte prejel povezavo do delavnice in vsa potrebna navodila. Delavnice so za mlade do 29 leta in iskalce zaposlitve brezplačne. Za ostale so delavnice plačljive. Cena posamezne delavnice: 10 EUR.

Mlad.si
Mlad.si, Unsplash

Sorodni članki

Back to top button