Priložnosti

Sodeluj na Evropski prireditvi za mlade (EYE2023) v Strasbourgu

Ali že poznate Evropsko prireditev za mlade (EYE), ki v Evropski parlament v Strasbourgu vsako drugo leto privabi na tisoče mladih iz vse Evrope? 9. in 10. junija prihodnje leto na EYE2023 pričakujejo okoli 10.000 mladih, ki bodo imeli odlično priložnost za druženje, iskanje navdiha v idejah soudeležencev in izmenjavo pogledov o prihodnosti Evrope s številnimi strokovnjaki, aktivisti, vplivneži in odločevalci v središču evropske demokracije.

Na EYE2023 se lahko prijavijo mladi med 16. in 30. letom, v skupinah z najmanj 10 člani. Svetujejo vam, da ne zamudite priložnosti za druženje, zato čim prej zberite ekipo in pripravljeni pričakajte odprtje registracijskega postopka 6. februarja 2023.

Udeležba na dogodku je brezplačna, udeleženci pa si morajo sami kriti prevoz in bivanje v Strasbourgu. A tudi če se vam to zdi prevelik finančni zalogaj, ne obupajte. 1. decembra 2022 se namreč odpre natečaj za sofinanciranje udeležbe, kar pomeni, da vam bo Evropski parlament, če boste izbrani, kril del stroškov poti in nastanitve.

Bi radi tudi vi aktivno sodelovali na EYE2023 s svojo interaktivno, umetniško ali drugo dejavnostjo? Nič lažjega, razpis za prijavo aktivnosti je že odprt, rok za prijavo pa se izteče 10. novembra. Več informacij in prijavni obrazec najdete na tej povezavi.

Dodatne informacije o Evropski prireditvi za mlade najdete tukaj.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button