Kultura

V kina prihaja satirična komedija o Hollywoodu: Raj za norce

Junija v kinematografe prihaja komedija z naslovom Raj za norce, ki razkriva zgodbo o moškem, ki skuša nadomestiti igralca, pri tem pa izkusi slavo in bogastvo.

Na režiserski stolček komedije Raj za norce je sedel Charlie Day, ki je napisal tudi scenarij in zaigral v glavni vlogi. Producenti filma so John Rickard, Alex Saks, Chris Lemole in Tim Zajaros.

Poleg Daya v glavnih vlogah zaigrajo še Kate Beckinsale, Adrien Brody, Ray Liotta, John Malkovich, Ken Jeong, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Jillian Bell, Dean Morris, Jimmi Simpson in drugi.

Na voljo je napovednik, komedija Raj za norce pa na redni spored v kinematografe prihaja 22. junija 2023.

 

Publicist Lenny doživi velik uspeh, ko odkrije, da je moški, ki je bil pred kratkim izpuščen iz psihiatrične ustanove, videti kot igralec, ki noče zapustiti svoje prikolice. S pomočjo vplivnega producenta publicist pomaga moškemu postati velika zvezda, in se celo poroči z njegovo prelepo vodilno igralko. Njune pustolovščine pa ju pripeljejo do pijanih soigralcev, nespoštljivih akcijskih junakov brez doma, nepredvidljivih režiserjev, super agentov in mogočnih mogotcev. Slava in bogastvo pa le nista vse in moška se bosta morala prebiti nazaj k stvarem, ki so najpomembnejše.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button