Kulsko

Red Bull Solo Q Weekly #4

OneEyeJack in Mika sta si zavarovala svoje mesto na državnem finalu. Si naslednji finalist ti?

Tudi v tem tednu smo bili deležni številnih napetih spopadov. Na tokratnem Red Bull Solo Q Weeklyju se je med seboj pomerilo 44 tekmovalcev, najboljša med vsemi pa sta bila OneEyeJack in Mika. Slednji je z rezultatom 2:1 porazil svojega nasprotnika. Oba tekmovalca sta si s tem zaslužila mesto na državnem finalu.

 

Vsi udeleženci so sodelovali tudi v nagradni igri, v kateri podarjajo tedenske nagrade (Red Bull Solo Q Mystery Box) in glavno nagrado AOC monitor. Tedensko nagrado prejme kekwabuser.

Prijave za Red Bull Solo Q Weekly #5 so že odprte!

Prijavi se Red Bull Solo Q Weekly #5

Prvih 8 finalistov je že znanih, naslednji 4 pa bodo v manj kot 14 dneh oziroma na 5. in 6. Red Bull Solo Q Weeklyju. Naslednja možnost, da se udeležiš tedenskega tekmovanja, je to soboto, 13. junija. Poteguješ se lahko za možnost sodelovanja na državnem finalu in si prislužiš mesto v nagradni igri. Bitke se začnejo ob 18.00 uri, prijave so odprte! Prenos si lahko ogledaš na Spid.si Twitch kanalu.

Sprememba dodelitve Riot Pointov

Med najboljše finaliste bodo na državnem finalu podelili številne nagrade, med drugim tudi 60.000 Riot Pointov, ki jih bodo v tem letu podelili na spodnji način.

MESTO RIOT POINTS
1 9000
2 8000
3 7000
4 6000
5-8 5-8
9-16 9-16

 

Klemen BABNIK / Red Bull
Matthias Heschl/Red Bull Content Pool
ikona snemalec spidsi

Sorodni članki

Back to top button