OkoljePriložnosti

Sodeluj na mednarodni mladinski izmenjavi Furrytale na temo pravic živali

Zavod Voluntariat skupaj z organizacijami iz Srbije, Španije in Moldavije organizira mednarodno mladinsko izmenjavo Furrytale na temo pravic živali. Med 21. in 28. septembrom bo potekala v Litiji na Domačiji Paternoster. Na voljo je še nekaj mest - prijavi se!

Če te zanima delo z živalmi, njihova zaščita in dobrobit je mednarodna mladinska izmenjava Furrytale prav zate. Projekt želi nasloviti neprimerno ravnanje z živalmi: nasilje nad njimi, mučenje, testiranje na živalih, mesno industrijo, zapuščene živali … Udeleženci bodo diskutirali o pravicah živali in skušali pripraviti aktivnosti za ozaveščanje javnosti o dobrobiti živali.

Udeležba na izmenjavi je brezplačna, stanovali pa boste na kmetiji, kjer se boste direktno srečali z živalmi. Obiskali boste tudi zavetišče in se v praksi naučili več o zakonodaji o pravicah živali.

Več informacij o Furrytale izmenjavi lahko najdeš na tej spletni povezavi, prijaviš pa se lahko na tej povezavi. Izmenjava bo potekala v Litiji med 21. in 28. septembrom 2022.

Zavod Voluntariat
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button