Priložnosti

Študentski orkester Maribor v svoje vrste znova vabi študente glasbenike

Igraš kak instrument in bi svojo glasbo rad delil z drugimi? Ali pa bi rad le spoznal nove ljudi in svoj prosti čas preživljal v odlični družbi ter ob spremljavi glasbe? Začenja se novi semester, zato te Študentski orkester Maribor ponovno vabi k sodelovanju.

Študentski orkester Maribor v svoje vrste sprejema študente, ki se z glasbo ukvarjajo ljubiteljsko ali pa so čisto pravi profesionalci. Veseli bodo tudi takih, ki bodo morali iz svojega instrumenta najprej obrisati nekaj prahu. Važno je le, da si pripravljen spoznati odlično družbo glasbenikov in svoj prosti čas posvetiti vajam.

Vaje potekajo ob ponedeljkih med 18.00 in 21.00 uro.

Orkester igra večinoma filmsko glasbo, priredbe pop pesmi, včasih pa se v repertoarju znajde tudi kakšna klasična skladba. Preigravajo tudi jazz in folk komade, ki skupaj s preostalimi skladbami najbolj zaživijo šele na koncertu. Nazadnje so nastopali na božičnem koncertu Medicinske fakultete UM.

Žal je sekcija flavt, trobent in tolkal že polna, vendar bodo veseli vseh preostalih instrumentov (godal, preostalih pihal in trobil). Igraš katerega izmed naštetih instrumentov?

Če se želiš pridružiti orkestru ali le izvedeti več informacij, jim lahko pišeš na studentskiorkestermb@gmail.com. Tvoje družbe bodo veseli že marca, sicer pa bodo sprejeli tudi kasnejše prijave.

 

Študentski orkester Maribor
Arhiv DOSTOP.si

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button