Oglasno Sporočilo

Tudi premor od učenja naj bo aktiven!

Si študent in si si pravkar vzel odmor od preletavanja knjig, ker si nujno rabil predah, a si čas porabil le za to, da bi preveril ali je na spletu kaj novega?

Ker se verjetno zavedaš, da s tem navadno le tratiš svoj čas, tvoji možgani pa si ne odpočijejo kaj dosti, si tokrat končno našel vsebino, ki ti bo mogoče ob naslednjem odmoru pomagala pri izbiri pravih aktivnosti zase in za svoje študentske kolege.

V darilnih paketih SelectBox se skriva nešteto možnosti, za prijetno in zabavno, predvsem pa zdravo preživljanje časa – med urami na fakulteti, ko imaš malce več časa ali se želiš le malo odklopiti. Si želiš zabavne družabne igre badmintona ali bowlinga? Te mika zibanje v norih plesnih ritmih ali bi raje že zdaj začel delati na svojem najboljšem »summer bodyju«? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril pritrdilno, si nujno poglej kaj smo zate pripravili v naslednjih vrsticah. Seveda pa lahko aktivnosti mirno pokloniš svojim študentskim kolegom in jih navdušiš nad kakovostnim preživljanjem časa, ki ni porabljen za knjige.

Fit-fit center

premor od učenja, SelectBox, vsebino, Fit-fit center, Fitnes center 4P, No Stress center,

Odklop, družba, šport in zabava! Najboljša kombinacija za oddih med študijskimi dnevi, ki jih navadno preždiš zaprt med štirimi stenami. Pocukaj za rokav svoje najljubše študijske kolege in skupaj si privoščite noro zabavo v tekmovalnem duhu v Fit-fit centru v Domžalah!

Svojo spretnost boste lahko preizkusili v bowlingu ali biljardu, manjkala ne bo niti okusna hrana, posladki in pijača. Če si boste zaželeli nadaljnjih športnih udejstvovanj, vam nudijo tudi fitnes in razne vodene vadbe. Med vso pestro ponudbo se najde tudi najnovejša pridobitev – Tanita! Ta predstavlja najnovejši več-frekvenčni profesionalni analizator telesne sestave, kar pomeni, da boste končno pridobili vse natančnejše informacije o zgradbi vašega telesa. Posledično boste lahko na podlagi analize z usmerjeno vadbo dobili najboljše možne rezultate, super kajne?

Izberite SelectBox darilni paket in še danes odpeljite svoje prijatelje na pošteno igro bowlinga ali biljarda, lahko pa končno zberete pogum za izpolnitev novoletnih zaobljub in poskrbite za svoje telo z raznolikostjo ponudbe Fit-fit centra!

Klub Salsa Libre Academia

premor od učenja, SelectBox, vsebino, Fit-fit center, Fitnes center 4P, No Stress center,

Ena izmed najboljših sprostitev, je za oboževalce plesnih korakov in dobre glasbe gotovo ples. Ena izmed izjemno priljubljenih zvrsti plesa so zaradi svoje živahnosti latinsko ameriški plesi. Ali ste vedeli, da salsa in njene različice prihajajo iz karibskega otočja – Kube in Porto Rica. Predstavlja enega izmed nadvse razgibanih in živahnih plesov, ki je ravno zaradi prepleta ritmov in plesnih korakov svoje ime dobil po začinjeni mehiški omaki. Za razliko od salse pa je bachata veliko bolj senzualen ter romantičen ples, pri katerem se še posebej zbližamo s soplesalcem v čutnih gibih.

Kakšni so koraki omenjenih plesov boste lahko izkusili v Klubu Salsa Libre Academia v Ljubljani, kjer se lahko zavrtite v divjih ritmih salse, latino mixa, bachate sensual, bachatanga, rueda de casina ali plesa srca. Plesna energija in ritmična glasba sta lahko odličen način za poglobitev vezi, razbremenitev misli ter odlično fizično pripravljenost.

Kaj še čakaš? Pograbi svoj SelectBox darilni paket in povabi svojega najljubšega plesnega partnerja med razgibane ritme s pridihom vročice karibskega otočja.

Fitnes center 4P, Novo mesto

premor od učenja, SelectBox, vsebino, Fit-fit center, Fitnes center 4P, No Stress center,

Vedno pravijo, da se popoln »summer body« začne graditi že med zimo. Zakaj ne bi tokrat prehiteli tudi tiste najbolj zagrete in začeli z oblikovanjem svojega sanjskega telesa že na začetku študijskega leta? Novoletne obljube so namreč že daleč za nami in če poznate koga, ki je svoje zaobljube o redni telesni vadbi že zdavnaj potisnil na stranski tir, je mogoče čas, da ga spomnite nanje z domiselnim darilom.

Z darilnimi paketi SelectBox nameč lahko podarite vse od klasičnega fitnesa, osebnega trenerstva ali treninge vodene vadbe v Fitnes centru 4P, ki se nahaja v osrčju Dolenjske.

Ponujajo fitnes, osebno trenerstvo in vodene vadbe kot so: bootcamp, peach booty plan, 4pump, pilates ali H.I.I.T. – za vsakogar se lahko nekaj najde, ne glede na to, ali želi pridobiti na mišični masi, si izoblikovati telo ali pa se le sprostiti in zabavati ob skupinskih vadbah.
Ste tudi sami zatajili kakšno obljubo ali pa le potrebujete oddih od miselnih naporov? Sedaj nimate več izgovorov – pograbite športno opremo in naredite nekaj za svoje telo, ki vam bo za to še kako hvaležno.

No Stress center

premor od učenja, SelectBox, vsebino, Fit-fit center, Fitnes center 4P, No Stress center,

»Zdravo in kreativno življenje brez stresa,« je njihov glavni moto, sodelavci pa si med sabo delijo veselje do gibanja, druženja in raziskovanja. V pozitivnem okolju, ki ga ustvarja ekipa, ponujajo razne tečaje ter vadbe, ki so zasnovane tako, da vsak najde tisto, kar potrebuje za dobro počutje in notranje ravnovesje.

V No Stress centru se boste lahko spoznavali s tehnikami joge, na voljo pa so vam tudi športni programi, ki vam bodo s posebnim individualnim pristopom pomagali priti do vaše najboljše forme do sedaj.

Njihova posebnost so tudi različice joge in sicer, aerial joga unnata, ki združuje jogo, ples in akrobacije, vinjasa jogo, ki nosi poudarek na ozaveščenem in pravilnem dihanju in yin joga, ki temelji na statičnih figurah med katerimi se popolnoma umirimo, pozornost pa usmerimo na zaznave in občutja.

Če torej iščeš pravi oddih od študijskih obveznosti, boš v No Stress centru našel nešteto možnosti, ki bodo tvoj um pripravili na nadaljnje izzive. Kje jih najdeš in kaj vse še skrivajo v svoji ponudbi lahko najdeš v darilnem paketu SelectBox, ki je idealna izbira za obdarovanje – samega sebe ali svojih najbližjih.

Badminton v Centru Harmonija

premor od učenja, SelectBox, vsebino, Fit-fit center, Fitnes center 4P, No Stress center,

Kar 2500 kvadratnih metrov pokritih telovadnih površin kar kliče po športnem udejstvovanju, ki ga lahko dodobra izkoristite s svojimi študijskimi kolegi. Badminton, tenis ali odbojka, v Wellness in šport centru Harmonija, ki se nahaja v Megnšu lahko preizkusite svoje timske sposobnosti in se zakadite v najbolj pestro tekmo do sedaj.

Za pravi oddih od miselnih naporov si lahko v Harmoniji privoščite tudi nego obraza, raznorazne masaže in sprostitev v savni ali obiščete skupinske vadbe, kot so spinning, insanity, power step in drugo.

Ker je vsak šport zabavnejši v dvoje lahko to raznovrstno izkušnjo podariš v SelectBox darilnem paketu, kjer si bo obdarovanec lahko izbral svojo najljubšo kombinacijo.

 

 Vanesa UGOVŠEK za SelectBox
 SelectBox


SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Sorodni članki

Back to top button