Oglasno SporočiloZdravje

Ti zdravnika še vedno ureja mama? Čas je, da za to poskrbiš sam!

Ste mladostnik, za katerega še vedno starši urejajo obiske pri zdravniku? Ste morda med tistimi starši, ki to še vedno urejajo za svoje že (skoraj) odrasle otroke? Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, v prenovljeni akciji Mladi spodbujajo mladostnike, naj odgovornost za svoje zdravje vzamejo v svoje roke. S paketom Mladi si boste zagotovili vrhunsko zdravstveno oskrbo in druge ugodnosti.

Poskrbite za svoje zdravje

Ko se poškodujete ali zbolite, si želite čim prej priti do ustrezne zdravstvene oskrbe. Čakalne dobe na prvi pregled pri zdravniku specialistu v javnem zdravstvenem sistemu so dolge, morda ste to težavo izkusili že na lastni koži. Po podatkih NIJZ za letošnji avgust je treba na pregled pri dermatologu počakati 266 dni, pri ortopedu pa 153 dni. V tem času pa se lahko zdravstveno stanje posameznika še poslabša. Zato se ne pustite čakati, ampak poskrbite za svoje zdravje s sklenitvijo paketa Mladi, ki je na voljo vsem med 18. in vključno 30. letom.

Prednosti paketa Mladi

Do zdravnika iz mreže Varuha zdravja boste prišli že v nekaj dneh, za termin, ki vam odgovarja, se bodo za vas dogovorili v asistenčnem centru, saj je brezplačna asistenca del paketa. V paket je vključena tudi pomoč na domu, kritje stroškov zdravil in fizioterapija. Kadarkoli boste v dvomih glede zdravstvenih težav, se boste lahko s storitvijo Dr. Posvet nemudoma posvetovali z zdravnikom prek klepeta v izbrani aplikaciji ali videoklica. Premija za zavarovanje Zdravstvena polica Mladi je v prvem zavarovalnem letu nižja za 50 odstotkov, ob brezplačni včlanitvi v program Varuh zdravja pa boste prejeli še majico, 10-odstotni popust pri sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip, dobroimetje v višini 40 evrov in druge ugodnosti.

Mreža vrhunskih izvajalcev

V mrežo zdravstvenih izvajalcev Varuha zdravja je vključenih več kot 130 domačih in tujih uglednih ustanov in izvajalcev, ki zagotavljajo kakovostno zdravstveno obravnavo, urejene prostore, najsodobnejšo medicinsko opremo, visoke standarde obravnave zavarovancev ter kratko časovno dostopnost zdravstvenih storitev.

Informativni primer:

19-letni zavarovanec je pri igranju nogometa na dvorišču začutil bolečino v kolenu. Naslednji dan je obiskal osebnega zdravnika, ki mu je izdal napotnico za magnetno resonanco kolena. Obrnil se je na asistenčni center Varuha zdravja, in tako pregled opravil že čez štiri dni. Na podlagi izvida magnetne resonance so mu v asistenčnem centru ponudili termin pregleda pri ortopedu štiri dni pozneje. Ortoped je svetoval protibolečinsko terapijo, po zaključku terapije pa so zanj pri Varuhu zdravja organizirali še kontrolni pregled, kjer so svetovali normalno obremenitev in ponovni obisk v primeru nadaljnjih težav.

Ker je zavarovanec obiskoval šolo v Ljubljani, so v asistenčnem centru poskrbeli za ustrezno prilagoditev pregledov in terapij njegovemu urniku in lokaciji – tako je na primer med šolskimi počitnicami terapije opravil v bližini doma, med šolanjem pa pregled v Ljubljani. Skupni stroški so znašali 995 evrov.

Za več informacij o paketu Mladi obiščite spletno stran www.vzajemna.si ali se na brezplačni telefonski številki 080 20 60 dogovorite za posvet z enim od svetovalcev Varuha zdravja.

Vzajemna
Vzajemna

Sorodni članki

Back to top button