Oglasno Sporočilo

Razlogi za vožnjo s taksijem

Tudi v 21. stoletju je taksi najboljša odločitev za transport od točke A do točke B.

Svet se premika skoraj s svetlobno hitrostjo in skoraj tako hitro se premika tudi razvoj transportnih vozil. Ljudje se skoraj težko odločijo kako bi šli na pot. Čeprav obstajajo različne možnosti, pa nobena ne more konkurirati tradicionalnim taksijem.

Da bo vaša odločitev še lažja, smo zbrali pet razlogov, ki nedvomno dokazujejo, da so tudi v tem stoletju taksiji najboljša možnost prevoza, ki vam je na voljo.

Prevoz ni drag

Potovanje s taksiji je izjemno ugodno, še posebej, če morate priti do letališča. Vožnja s taksijem po neznanih mestih je veliko bolj priročna kot, če vozite sami. Ne le, da se ukvarjate z iskanjem cilja ampak se tudi spravljate ob živce pri iskanju parkirnega mesta. Brezskrbna in udobna vožnja s taksijem ne le prihrani gorivo, temveč tudi energijo.

Vedno je na voljo

Večina javnih prevozov ima določen čas, v katerem so na voljo. Pomanjkljivost tega je, da jih veliko ni na voljo v poznih urah. Kot uporabnik taksija pa se vam s temi težavami ni treba soočati. Taksiji so vedno na voljo, ne glede na to koliko je ura. Čeprav se vam včasih zdi, da so vam vožnjo nekoliko preveč zaračunali, so vam dejansko naredili uslugo. Pomagajo vam varno priti domov, ne glede na to koliko ste utrujeni.

Varnost je na prvem mestu

Varnost je nekaj kar vam je zagotovljeno, ko potujete z licenciranim taksijem. To pomeni tudi, da lahko načrtujete pozne nočne vožnje. Tako se bo noč začela in končala na najbolj varen način.

Lahko popijete toliko kozarcev pijače, kolikor želite, ne da bi se bali, da morda ne boste dovolj stabilni, da pridete domov. Taksisti so odgovorni in vas bodo varno pripeljali do želenega zadnjega cilja, ki je običajno vaš dom.

Poleg tega se taksisti morajo držati navodil NIJZ, kar se tiče ukrepov proti novemu koronavirusu. Taksi je mnogo lažje razkuževati in prezračevati kot pa avtobuse ali vlake.

Udobna vožnja, brez stresa

V nasprotju z nelagodjem, s katerim se morate soočiti med potovanjem v avtobusu, ima transport s taksijem neprimerljivo več prednost. Omogoči vam mirno in najudobnejšo vožnjo, ki iz vas izsesa ves stres in izčrpanost dneva.

Vožnja, ki je namenjena le vam

Taksi ni zelo koristen le, če želite uživati v samostojni vožnji. Z voznikom lahko komunicirate in mu tudi date navodila o točni lokaciji. To pa ni mogoče, če potujete z javnim prevozom.

Taxi Maxi se priporoča in nagrajuje

Taxi Maxi je najverjetneje najcenejša taksi služba, ki je na trgu. Štart je le 80 centov, kilometer vožnje pa 95 centov. Ob tem pa lahko dobite še 10 % popust, ki velja do 30. novembra 2020. Kako do njega? Na koncu tega članka se nahaja kupon, ki ga ob preložitvi študentske izkaznice pokažete svojemu taksistu. Vožnje in kilometrov niso omejeni in se lahko do izteka nagradna igre popolnoma brez skrbi. Vaš klic in rezervacijo vožnje pričakujejo na telefonski številki 070 210 200.

 

 DOSTOP.si
Taxi Maxi FaceBook

vožnjo, taksi, taxi maxi, maribor

 

Sorodni članki

Back to top button