Izobraževanje

Usposabljanje v sklopu Nefiks kariernih rešitev

Zavod Nefiks vabi mlade iskalce zaposlitve na usposabljanja, ki jih izvaja skupaj z Zavodom MISSS in Središčem Rotunda v sklopu projekta Nefiks karierne rešitve.

Na 110-urnem izobraževanju bodo mladi imeli možnost pridobiti nove kompetence (kompetence s področja upravljanja družbenih omrežij, podjetništva in nevladništa) ter si tako olajšati vstop na trg dela. Za mlade bodo izvedli izobraževalna sklopa z naslovoma Samostojno na trg dela in Manager družbenih omrežij.

Usposabljanje Samostojno na trg dela udeležence usposobilo za učinkovit vstop na trg dela ali za razvijanje svoje podjetniške ideje in za delo v različnih nevladnih organizacijah. Na interaktivnem in dinamičnem usposabljanju bodo udeleženci spoznali vse oblike podjetništva in nevladništva, svoje podjetniške ideje pa bodo lahko tudi preizkusili!

Usposabljanje bo potekalo med 31. avgustom in 23. septembrom v Kopru. Prijavite se lahko do 20. avgusta tukaj.

 

Usposabljanje za Managerje družbenih omrežij bo udeležence usposobilo za upravljanje družbenih omrežij. Udeleženci se bodo naučili oblikovanja promocijske kampanje, osnov digitalnega marketinga, prepoznavati svoje kompetence, srečali pa se bodo tudi z delodajalci!

Usposabljanje bo potekalo med 21. septembrom in 22. oktobrom v Ljubljani. Prijavite se lahko do 15. septembra tukaj.

Za več informacij o usposabljanju obiščete njihovo spletno stran ali pa jim pišete na karierne.resitve@nefiks.si.

 

 mlad.si
Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button