Kulsko

Išče se Mladi manager 2018!

Združenje Manager objavilo razpis za priznanje Mladi manager

Poslanstvo Združenja Manager je med drugim tudi poiskati in izpostaviti dobre zglede v slovenskem managerskem prostoru. Do 26. septembra je odprt razpis za priznanje Mladi manager 2018.

Združenje Manager s priznanjem Mladi manager od leta 1999 na zemljevid slovenskega managementa postavlja mlade, uspešne, perspektivne in prodorne managerke ter managerje. Združenje želi izpostaviti stanovske kolege, ki so že na samih začetkih svoje profesionalne poti prepoznani tudi po odličnosti vodenja. Namen priznanja je identificirati tiste mlade uspešne managerke in managerje, stare do 44 let, ki so dosegli pomembne poslovne uspehe s pomočjo odličnosti vodenja, ustreznih poslovnih praks, upravljanja informacij, kadrov in interesov deležnikov podjetja. Aktualni dobitnik priznanja Mladi manager 2017 je Enej Kuščer, ki vodi podjetje Acies Bio.

 

Kdo so kandidatke in kandidati za priznanje?

Na razpis, ki je odprtega značaja, se lahko prijavijo kandidatke in kandidati, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • kandidat je član poslovodstva podjetja (po ZGD) in je na trenutnem delovnem mestu vsaj dve leti;
  • je ob prejetju priznanja dopolnil oz. dopolnila največ 44 let;
  • ima podjetje, iz katerega prihaja kandidat, dodano vrednost, ki je višja od povprečja slovenskega gospodarstva oz. panoge, v kateri deluje;
  • da podjetje, iz katerega prihaja kandidat, posluje stabilno.
  • da podjetje, iz katerega prihaja kandidat, posluje na območju Republike Slovenije;
  • da je kandidatov način vodenja je skladen s kodeksom etike Združenja Manager.

Po vloženi kandidaturi, kandidat prejme podroben vprašalnik, ki je pogoj za obravnavo na komisiji za izbor. Komisija, ki jo sestavljajo Aleksander Zalaznik, Lovro Peterlin, Mitja Kolbe, Diana Jecič, Gorazd Lampič, Tanja Skaza, Gregor Rebolj, Enej Kuščerpredstavnik medijev in predstavnik univerze bo na podlagi pridobljenih vprašalnikov podjetij in strokovne analize v ožji izbor finalistov uvrstila tri kandidate. Priznanje bo podeljeno na tradicionalnem dogodku združenja Januarsko srečanje 2019, ki bo konec januarja prihodnje leto.

Kandidati oz. kandidatke lahko svojo prijavo pošljejo do 26. septembra 2018 na e-naslov: info@zdruzenje-manager.si ali po pošti: Združenje Manager, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana.

Podroben razpis in pravila za podelitev priznanja pa so objavljena tudi na spletni strani Združenja Manager.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGZdruženje Manager
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button