Delo

WooCart ponuja brezplačno izdelavo spletne trgovine za mala podjetja

Ste malo podjetje, ki ga je prizadela karantena? WooCart vam brezplačno naredi spletno trgovino, tako da boste lahko strankam prodajali še naprej. Ponudba je namenjena malim podjetjem, ki jih je prizadela karantena, a imajo še vedno povpraševanje po svojih izdelkih.

Komu je ponudba namenjena?

Namenjena je malim podjetjem, ki jih je prizadela karantena, a imajo še vedno povpraševanje po svojih izdelkih in tudi možnost pošiljanja le-teh strankam.

Kako bo moja trgovina izgledala?

Dodali vam bodo logotip ter na vrhu veliko opisno sliko s kratkim prodajnim besedilom. Trgovino bodo povezali s plačilnim procesorjem ter vam pomagali dodati izdelke. Tako vam bodo v najkrajšem možnem času omogočili prodajo po spletu. Ko bo trgovina začela obratovati, so vse druge prilagoditve prepuščene vam. Ciljni zmagati na tekmovanju za dizajn, ampak v 1-2 dneh zagnati trgovino.

Sami lahko trgovino povsem svobodno prilagajate in spreminjate. To je vaša trgovina, vključno s kodo. Trgovino lahko kadarkoli lahko prenesete k drugemu ponudniku gostovanja spletnih strani, kajti ne silijo vas, da ostanete z njimi.

Katero ogrodje uporablja trgovina?

Trgovino poganja WordPress z vtičnikom WooCommerce. WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin (CMS), ki poganja preko 30 % spletnih strani na internetu. WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik za spletno prodajo, ki je nameščen v več kot 5 milijonov spletnih trgovin.

S spletno trgovino prejmete:

 • neverjetno prilagodljivost: svojo trgovino lahko povsem po želji spreminjate;
 • popolno lastništvo: trgovina je vaša in lahko jo premaknite h kateremukoli ponudniku spletnih gostovanj, ki podpira WordPress;
 • veliko razvijalcev: na milijone spletnih razvijalcev zna delati na WordPressu, ker je tako priljubljen;
 • WooCommerce orodja: naša storitev je narejena za WooCommerce ter ima orodja, s katerimi je trgovino enostavno zgraditi in vzdrževati;
 • Tehnično podporo: z WooCommerce imamo večletne izkušnje, zato vam lahko hitro pomagajo.

Če potrebujete več prilagoditev, vas lahko povežejo s programerji, ki delajo z WordPressom. Gostovanje poganja Google Cloud (Googleovi strežniki v oblaku). Storitev se imenuje WooCart, več o njej lahko preberete na njihovi spletni strani. Za uporabo WooCart morate razumeti angleško, kar pa ne velja za vaše stranke, saj je vaša spletna trgovina prevedena v slovenščino.

Kje je zanka?

Ni je. Če vam trgovina ne ustreza, nič ne plačate. Dostop do trgovine vam bodo poslali preden se naročite na gostovanje spletnih trgovin. So malo podjetje, ki želi pomagati drugim malim podjetjem. Če vam bodo trgovina in storitve ustrezale, boste zgradili uspešno partnerstvo, ki lahko traja več let.

Koliko stane gostovanje spletne trgovine?

Običajna cena je 49 €/mesec za gostovanje in nekaj odličnih orodij, s katerimi lahko trgovino vzdržujete. Priznali vam bodo 50 % popust (24,50 €/mesec) dokler ne dosežete prvih 1000 € prometa, da bi bili vaši začetni stroški čim nižji. Če pa se vam zdi tudi začetni znesek previsok, jim to sporočite in poskusili bodo najti ugodnejšo možnost.

Kdo so?

Niteo, malo spletno podjetje, s sodelavci iz Slovenije, ZDA, Ukrajine, Filipinov, Indije in Japonske. Delajo na daljavo, zato jim karantena procesov ni prizadela. A mnoga podjetja pa je prizadela, zato želijo pomagati po svojih najboljših močeh.

Kaj moram storiti?

Izpolnite obrazec s potrebnimi informacijami o vašem poslu. Poklicali vas bodo in se dogovorili o podrobnostih.

Po klicu bodo potrebovali naslednje stvari za izdelavo spletne trgovine:

 • Logotip in primarni dve barvi.
 • Opisno sliko in prodajni tekst za v vrh spletne trgovine.
 • Kvalitetne slike izdelkov, vsaj ena na izdelek.
 • Sestavljen katalog izdelkov.
 • In še nekaj drugih stvari, ki jih bomo razložili na klicu.
 • Trgovino lahko postavijo v enem delovnem dnevu po prejemu vsebin.

Več informacij dobite na spletni strani WooCart COVID-19.

 

 Mladi podjetnik (vir)
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button