Priložnosti

Z MSS se odpravi v Sarajevo na zaključni dogodek Map the Gap

Mladinski svet Slovenije išče kandidata/-ko, ki bi sodeloval/-a v projektu MAP the GAP: Ways of enhancing youth participation in local comminities in se udeležil/-a zaključnega dogodka projekta MAP the GAP, ki bo potekal v Sarajevu od srede, 25. marca, do ponedeljka, 30. marca 2020.

Mednarodni projekt MAP the GAP je namenjen spodbujanju participacije mladih v lokalnih skupnostih in reševanju problemov s katerimi se mladi soočajo v lokalnih okoljih.

Predviden je tudi zaključni dogodek projekta, ki bo potekal v Sarajevu. V Sarajevu bodo tekom štirih delovnih dni evalvirali izvajanje in dosežke projekta ter predstavili rezultate na nacionalni konferenci na kateri bodo prisotni lokalni odločevalci ter predstavniki nevladnih organizacij in podjetij.

V projektu sodelujejo še Vijeće mladih Federacije Bosne in Hercegovine, Europejska Fundacja Razwoju Czlowieka, Crnogorski omladinski forum, Narodni Parlament – Association People’s Parliament, Omladinski savjet Republike Srpske, Association Young European Federalists – Macedonia, Toy Genclik Dernegi in Zona Franka.

Kako se lahko prijaviš?

Za participacijo na zaključnem dogodku projekta v Sarajevu iščejo še enega udeleženca/-ko. V Sarajevo bodo odšli iz Ljubljane v sredo, 25. marca 2020, ter se vrnili iz Sarajeva v ponedeljek, 30. marca 2020. Od  26. marca do 29. marca so predvideni štirje delovni dnevi. Kriti so stroški prevoza, nastanitve in prehrane. Izbrani udeleženec/-ka se mora pred odhodom seznaniti s potekom projekta in končnimi produkti ter sodelovati na predvidenih aktivnostih v Sarajevu. Kandidati/-ke morajo biti starejši od 18 let.

Prijaviš se lahko z izpolnjeno elektronsko prijavnico do četrtka, 27. februarja 2020. V elektronski prijavnici navedi zakaj si primeren/-na kandidat/-ka za udeležbo na zaključni konferenci ter opiši svoje izkušnje na področju lokalnih mladinskih politik in mladinskega dela.

Več o projektu si lahko prebereš na: http://mss.si/novice/zakljucen-hackaton-v-projektu-map-the-gap/.

Za več informacij in morebitna pojasnila lahko pišeš na e-naslov dominik.derencin@mss.si ali pokličeš na tel. št.: 01 425 60 55.

 

 Mladinski svet Slovenije (MSS)
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button