Izobraževanje

14. PR teater te vabi, da za njimi raziščeš paleto rešitev

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 14. konferenco za odnose z javnostmi, ki bo letos potekala v četrtek, 23. novembra, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede v Ljubljani.

PR teater je največja študentska konferenca za odnose z javnostmi. Enodnevni dogodek je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja, spoznavanje novih trendov in nabiranje novih izkušenj s področja komunikologije. Udeležbo dogodka je priporočljiva tudi za strokovnjake s področja komunikologije, kot tudi za vse nadobudne študente, ki se želijo izpopolniti na tem področju in pri tem vzpostaviti nove stike, tako z vrstniki kot tudi s strokovnjaki.

Tema letošnjega dogodka je Paleta Rešitev, saj se na vsakem koraku srečujemo z izzivi in iščemo rešitve, s katerimi lahko napredujemo.

Tako se bomo letos na 14. PR teatru potopili v spekter živahnih strategij in se naučili izbrati lastno pot med raznoliko paleto rešitev. Skupaj bomo zagrabili čopiče in poteze inovacije, kreativnosti ter znanja nanesli na svoje platno.

Iskali bomo nove odtenke v PALETI REŠITEV.

Za podrobnejše informacije o programu sledite PR teatru na družbenih omrežjih Facebook in Instagram ter na spletni strani http://prteater.si/

PR teater

PR teater
PR teater

Sorodni članki

Back to top button