Kultura

Bori se za dobro … a ne najbolje! V kina prihaja akcijska komedija Badman

Prihaja superjunak, ki je na posebni misiji! Le da to misli samo on in je prepričan, da se mora spopasti s silami zla v novi akcijski komediji z naslovom Badman.

V glavni vlogi v akcijski komediji Badman je Philippe Lacheau (znan po vlogah v komedijah Alibi.com, Vsi na jug, Babysitting …). Film je tudi režiral in skupaj z Julienom Arrutijem in Pierreom Dudanom napisal scenarij.

Poleg Lacheauja zaigra že znana igralska ekipa francoskih komedij – Tarek Boudali, Élodie Fontan, Julien Arruti, Alice Dufour, Jean-Hugues Anglade in drugi.

Ko igralec Cédric (Philippe Lacheau), ki se s težavo preživlja in je obsojen na življenje zgube, končno le dobi glavno vlogo v filmu o superheroju po imenu Badman, vidi priložnost, da vsem dokaže, da je vreden in da si nazaj prisluži spoštovanje svojih najbližjih. Nekega večera pa, oblečen v kostum superjunaka, doživi prometno nesrečo. Izgubi spomin in se zbudi prepričan, da se superheroj na zelo pomembni misiji!

Pa ima Cédric vse, kar je potrebno, da se spopade s silami zla, brani najšibkejše in premaga barabe? Težko se je odločiti biti junak, kaj šele superjunak … še posebej nekdo, kot je Cédric!

Akcijska komedija Badman na redni spored v kinematografe prihaja 10. marca 2022.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button