IzobraževanjePriložnosti

Brezplačna poletna šola za bodoče podjetnike – prijavi se!

Rotaract Ljubljana 25 v sodelovanju z drugimi Rotaract klubi organizira že četrto Poletno šolo: Pot do uspeha. Brezplačna 5-dnevna poletna šola je namenjena mladim, ki jih zanima več o podjetništvu, študiju, kariernem razvoju in veščinah, ki jih ne učijo na srednjih šolah.

Brezplačno poletno izobraževanje za mlade Poletna šola: Pot do uspeha je največji dobrodelni projekt Rotaract klubov. Pot do uspeha je brezplačna 5 dnevna poletna šola za dijake, na kateri bodo slednji pridobili uporabna znanja s področij mehkih veščin, osebnih financ, kariernih in podjetniških strategij, vrednot in motivacije za uresničitev svojih potencialov.

Predavalo bo več kot 15 uspešnih mladih podjetnikov, medijskih osebnosti, vrhunskih športnikov in drugih posameznikov, ki so kljub mladosti že dosegli zavidljive dosežke. Več o projektu najdeš tukaj.

Komu je namenjena?

Namenjena je mladim od 16. do 18. leta, ki imajo višji potencial, kot ga izkazujejo njihove ocene in šolski uspeh. Poletna šola jim lahko pomaga pri uresničitvi njihovih podjetniških, umetniških, kariernih in drugih življenjskih podvigov. Letos bo udeležba mogoča kar za 100 dijakov na 3 lokacijah.

Za dijake in mladostnike je pomembno, da pridobijo uporabna znanja in veščine, ki običajno niso vključena v splošni kurikulum srednjih šol in gimnazij. Potrebujejo tudi zgled in mentorstvo uspešnih vrstnikov, saj se z odraslimi predavatelji težje poistovetijo, zato jih želi Poletna šola pripraviti na uspešno osebno in poslovno rast v lokalnem in mednarodnem okolju. 

Kdaj in kje?

Poletna šola bo v letu 2023 potekala v naslednjih terminih:

  • 21.7. – 26. 7. 2023 – Domačija Tešnak, Hotavlje (organizira Rotaract Kranj)
  • 9.8. – 13. 8. 2023 – Tabor Mojca, Dolenjske Toplice (organizira Rotaract Novo mesto)
  • 12.8. – 16. 8. 2023 – v prostorih Podružnice Osnovne Šole Bovec na Soči (organizira Rotaract Ljubljana 25)
  • 19.8. – 23. 8. 2023 – v prostorih Podružnice Osnovne Šole Bovec na Soči (organizira Rotaract Ljubljana Feniks)

Prijave in informacije

Prijaviš se lahko tukaj, prijave pa sprejemajo do zapolnitve prostih mest. Za dodatne informacije so dosegljivi na elektronskem naslovu raclj25@gmail.com ali telefonski številki 031 680 114.

poletna šola

Rotaract Ljubljana 25
Rotaract Ljubljana 25

 

Sorodni članki

Back to top button