Življenjski slog

Znaš odgovoriti na vprašanje “Kako si?”

Nov spletni portal 'Kako si?' ponuja mladim varen prostor za spoznavanje in krepitev duševnega zdravja. Oblikovali in predstavili so ga Skavti, prostovoljci, mladi za mlade, ki jim še posebej v tem času ni vseeno za ljudi v stiski.

Zdravje je ena temeljnih vrednot skavtske vzgoje. Programi na področju zdravja mladih, ki jih Skavti razvijajo že od leta 2014, vključujejo zdravo prehrano, gibanje in duševno zdravje. Prav skrb za duševno zdravje je v teh časih še toliko bolj pomembna.

Nov spletni portal ‘Kako si?’ ponuja mladim varen prostor za spoznavanje in krepitev njihovega duševnega zdravja. Je del širšega skavtskega programa “Nisi sam”.

V času spremenjenega vsakdanjika in v duhu prostovoljnega dela na ta način Skavti pomagajo tistim, ki potrebujejo drugačno vrsto pomoči. Verjamejo, da se marsikdo počuti izgubljenega v situaciji, v kateri smo se znašli. Morda občuti žalost, jezo ali veliko stisko. Želijo jim sporočiti, tudi tistim, ki niso skavti, da nihče zares ni sam. Skavti so tukaj, da pomagajo in da si pomagamo med seboj. Vsi mladi in mladi v srcu vabljeni, da obiščete skavt-kako.si.

 

 mlad.si
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button