Izobraževanje

Bruci in brucke, pozdravljeni na UM!

Uvajalni teden Univerze v Mariboru (UM) v študijskem letu 2018/2019

Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta študijska leta preživeti na UM.

Če si že zastavljate vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč, saj vam ni vseeno, kako boste vstopili v akademski svet, če vas zanima, kaj vse boste lahko organizirano počeli po urah v predavalnici, potem je uvajalni teden za bruce in brucke kot nalašč za vas.

 

Kdaj?

Od ponedeljka, 24. septembra, do petka, 28. septembra 2018.

Kje?

Na različnih lokacijah UM, ki jih najdete v programu tukaj.

Čemu?

Za čim hitrejši in uspešnejši začetek študija z radovednim, ustvarjalnim in inovativnim spoznavanjem vsega novega – seveda s končnim ciljem, da uspešno zaključite študij in suvereno vstopite na trg dela.

Obvezno?

Zelo priporočljivo, zato pridite. Ekipa Dostop.si ti iz lastnih izkušenj svetuje, da greš na uvajalni teden vsaj preverit, kje se nahajajo predavalnice. V nasprotnem primeru se ti lahko zgodi, da se 1. oktobra znajdeš v predavalnici polni študentov tretjega letnika, ki sploh ne obiskujejo tvoje študijske smeri. Verjemi, ni lep začetek.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si, UM
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button