Kulsko

Čez dober mesec bo v Sloveniji na voljo tudi HBO Max

Na slovensko tržišče 8. marca prihaja nova storitev videa na zahtevo, HBO Max ameriške medijske družbe WarnerMedia. Platforma v Slovenijo prihaja v sklopu širitve na 15 držav, med katerimi so tudi Hrvaška, Madžarska, Bosna in Hercegovina in Srbija.

WarnerMedia so že septembra lani sporočili, da bo Slovenija med državami in ozemlji, na katera se bo letos širila platforma HBO Max. Danes, 1. februarja 2022, pa so objavili tudi natančnejši seznam in datum širitve.

Platforma videa na zahtevo je v Združenih državah Amerike na voljo od maja leta 2020. V druge države pa so jo začeli uvajati lansko poletje.

“Globalno uvajanje platforme se hitro nadaljuje. Platformo bomo zagnali v dodatnih 15 evropskih državah, s čimer bomo prisotni na 61 ozemljih po vsem svetu,” je po navedbah portala Tech Crunch v izjavi za javnost zapisal vodja HBO Max International Johannes Larcher.

Storitve HBO, med katerimi je tudi platforma videa na zahtevo, že zdaj dosegajo skoraj 74 milijonov naročnikov po svetu. Slovenski potrošniki naj bi letos dobili še platformo videa na zahtevo Disney Plus.

STAkrog
Unsplash

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button