Kulsko

DIRT 5 se bo med drugim odvijal tudi v New Yorku

DIRT 5 je ena izmed iger, ki bo 10. novembra izšla hkrati z novima konzolama Xbox Series S in X.

Najnovejši posnetek igranja iz Dirta 5 igralce odvede v New York, kjer se klasični rally avtomobili tovarn Ford in Peugeot zapodijo po zamrznjeni reki East River!

Dogodek Ice Breaker na Rooseveltovem otoku se odvije sredi noči in ga zaznamujejo čudovita osvetlitev, vzdušje in ognjemeti. Tako nastane resnično samosvoja dirkalna izkušnja. V dogodkih Ice Breaker bo lahko sodelovalo do dvanajst avtomobilov, na razpolago pa bo dosti inačic prog in lokacij.

Robert Karp, vodja razvoja igre DIRT 5, pravi: “Zimski večeri v New Yorku so krasni, še bolj krasno pa je dirkanje z rally avtomobili po zamrznjeni reki! Drsenje in vijuganje po ledu terjata vešče sukanje volana in ena sama napaka lahko pomeni razliko med prvim ter zadnjim mestom. Z veseljem potrjujemo, da bo DIRT 5 izšel ob boku sistemoma Xbox Series S in X. Več bomo sporočili v prihajajočih tednih.”

DIRT 5 za Xbox Series S in X izide 10. novembra, za PS4, PC in Xbox One pa že 6. novembra. Še letos pride tudi inačica za PlayStation 5, zgodaj 2021 pa izide verzija za Google Stadio.

 

 Alenka Pirnat, colby.si
DIRT
ikona snemalec DIRT

Sorodni članki

Back to top button