Potovanje

Dobro počutje nad oblaki

Vdihni, izdihni, vzleti … z Air France.

Današnji hiter tempo življenja nas marsikdaj prisili, da pozabimo nase, medtem ko hitimo od ene obveznosti k drugi. Ne vzamemo si časa, da bi se ustavili in zadihali, kar nam povzroča stres in posledično vpliva na naše zdravje.

Poskrbite za dobro počutje nad oblaki.

Če želimo biti uspešni, moramo v prvi vrsti poskrbeti za dobro počutje, saj bomo lahko samo tako kos vsakodnevnim izzivom. Za učinkovito metodo zoper stres in hiter tempo življenja se je izkazala tudi meditacija. Čas tukaj ne sme biti izgovor. Razliko naredi že nekaj minut na dan, ki si jih vzamemo zase. Izkoristimo pa lahko tudi čas, ko smo na poti. Na vlaku, avtobusu ali še bolje – na letalu.

 

Čuječnost nad oblaki

Air France svojim potnikom omogoča, da odkrijejo prednosti meditacije s programom vodenih meditacij, ki je na voljo tudi na aplikaciji Air France Play.

Potovanje z letalom je priložnost, ko lahko nekaj časa posvetimo samemu sebi. Se udobno namestimo, preberemo kakšno knjigo, pogledamo film ali pa – meditiramo. Se z meditacijo šele dobro spoznavate? Nič hudega, letalska družba Air France namreč svojim potnikom omogoča, da odkrijejo prednosti meditacije s programom vodenih meditacij, ki je na voljo tudi na aplikaciji Air France Play. Na čezoceanskih letih lahko potniki izbirajo med različnimi vodenimi meditacijami, ki temeljijo na principu čuječnosti – kar pomeni biti »tukaj in sedaj« oz. zavedati se in sprejemati sedanji trenutek. Posebne vodene meditacije čuječnosti pa so na letih družbe Air France namenjene tudi otrokom.

 

Zdrav obrok tudi na letalu

Izberite zdravje tudi na letalu.

Samo meditacija pa ni dovolj za dobro počutje. Za to je potrebno poskrbeti celostno. Poleg meditacije je potrebno še gibanje in zdrava prehrana. Kaj dosti gibanja na letalu žal ni mogočega, lahko pa se namesto za standardni obrok, odločite za kakšnega bolj zdravega. Air France bo od 1. aprila svojim potnikom na čezoceanskih letih ponujala možnost izbire zdravega, uravnoteženega menija, sestavljenega iz predjedi, glavne jedi, sira in sladice. Meni se zamenja dvakrat letno – pomladno-poletnega jeseni zamenja jesensko-zimski.

 

Potovanje tako nikakor ne more biti izgovor, da ne poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje. Res pa je, da je lahko že potovanje samo, ko se odpravite odkrivat nove kotičke sveta, pravi balzam za dušo. Zato čim več potujte in ne pozabite na zdravje in dobro počutje tudi na poti.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGPK / IPPR
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780Air France

Sorodni članki

Preberi še
Close
Back to top button