NoviceScena

Europark je upihnil 22. svečko: obeta se bogato rojstnodnevno dogajanje

Pisalo se je leto 2000, ko je svoja vrata odprlo takrat največje nakupovalno središče v Sloveniji. Europark je z letošnjim 23. avgustom tako obeležil 22. obletnico svojega odprtja. Kraj, kjer se srečujejo in družijo generacije, pa v duhu slavja prihodnje dni obljublja bogat rojstnodnevni program. Vse od smeha z ogledali, otroške zabave in rojstnodnevnih popustov. Prihajajo pa tudi BQL in Žan Serčič.

Z 22. avgustom se je začelo bogato praznovanje 22. rojstnega dneva največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije, Europarka. Ob tej priložnosti je potekala novinarska konferenca, na kateri je bil pogled uprt v Europarkovo preteklost, še bolj pa v sedanjost in v (zagotovo) svetlo prihodnost, ki še prihaja.

Na konferenci sta spregovorili center managerka Simona Mandl in vodja marketinga Vanja Bele Kovačič, ki sta izrazili svoje veselje ob bogati obletnici in se ozrli v prihajajoče dogajanje v nakupovalnem središču.

Vrtoglave številke: 22 let, 140 milijonov obiskovalcev in več kot 2000 dogodkov

Da je Europark zares stičišče domačih in tujih obiskovalcev, priča dejstvo, da bo v osrednji štajerski nakupovalni točki čez dober mesec dni sprejet že 140-milijonti obiskovalec, od otvoritve pred 22 leti pa je nakupovalno središče gostilo že več kot 2000 dogodkov.

Europark, Maribor
Europark je s 120 trgovinami in lokali kraj, kjer se srečujejo generacije od blizu in od daleč.

“Obiskovalci so nazaj, se dobro počutijo in se vračajo”

Pogledu v preteklost pa seveda sledi tudi pogled v sedanjost – ta zdravstvenim razmeram zahvaljujoč ponovno omogoča bližje druženje obiskovalcev nakupovalnega središča. Europarkova ekipa se nenehno trudi za nadgrajevanje obstoječe in dodajanje nove ponudbe, ki je pisana na kožo vsem generacijam obiskovalcev. Ob tej priložnosti je Simona Mandl izpostavila izvrstno delo vseh zaposlenih, ki so kljubovali tudi preizkušnjam, ki so jih prinesli pandemični časi, in se zahvalila partnerjem, ki soustvarjajo bogato dogajanje središča.

Času pandemije, ki so ga v Europarku izkoristili za izvajanje številnih obnovitvenih in vzdrževalnih del, je letos sledilo vračanje dogajanja na stare tirnice – ponovno so zaživeli bogati dogodki, po katerih je nakupovalno središče znano. Tako skozi dogodke kot tudi samo delovanje Europark stremi k vključevanju v lokalno okolje, upoštevajoč trajnostno naravnanost. Tako si bodo obiskovalci na katerem izmed dogodkov, ki predstavljajo lokalne zgodbe, v prihodnjih mesecih lahko odpočili na novih klopeh, ki bodo delno narejene iz obstoječih.

Europark, novinarska konferenca | Na novinarski konferenci so bile predstavljene številne novosti Europarka …
Europark, Pasja vila | … med drugim tudi povsem sveža Pasja vila ob vhodu 2, ki bo štirinožnim obiskovalcem nudila varno in prijetno zatočišče.

  To pa je le eden izmed načrtov za prihodnost – o njih je podrobneje spregovorila Vanja Bele Kovačič, ki je opisala dogajanje prihodnjih mesecev in povabila na praznovanje rojstnega dneva, ki bo trajalo vse do 3. avgusta.

  V Europarku bo veselo!

  Vse dni praznovanja se bodo obiskovalci lahko nasmejali ob popačenih podobah v ogledalih, razporejenih po Europarku. Ob tem bodo lahko sodelovali tudi v nagradni igri, v sklopu katere bo skupno podeljenih za 2200 evrov darilnih bonov Desetak. 2. in 3. septembra bodo trgovine in lokali ponujali rojstnodnevne popuste, takrat pa se bodo zgodili tudi glasbeni vrhunci praznovanja. V petek, 2. septembra, bodo ob 17. uri nastopili BQL & Budale, dan kasneje, ob 11. uri, pa bomo lahko prisluhnili Žanu Serčiču z bendom.

  Europark, nakupovalno središče | K obisku vse dni praznovanja vabijo zabavna ogledala, razporejena po nakupovalnem središču …
  Europark | … ta vsem generacijam obljubljajo veselje, hkrati pa ponujajo možnost sodelovanja v nagradni igri.

   Prav tako bo poskrbljeno za najmlajše, ki bodo v soboto popoldne lahko rajali z Romano Krajnčan. Organizirane pa bodo tudi ustvarjalne delavnice in otroška predstava.

   Europark pa na bogate dogodke vabi tudi vse do konca leta

   Zabava pa se ne bo končala z rojstnim dnevom, saj se obiskovalcem Europarka obeta tudi pester konec leta. V septembru npr. sledita velika jesensko-zimska modna revija in razstava zelišč in gob. Oktobra bo Europark po dveh letih ponovno gostil razstavo malih živali in dan požarne varnosti, v novembru se bo martinovalo, v decembru bo sledil nakupovalni dogodek ter obisk dobrih mož … prav posebej pa se v Europarku veselijo otvoritev trgovin Hugo in Boss, ki bosta edini monobrand trgovini te znamke v našem prostoru, ter odprtja trgovine Slowatch. Skratka – pestro bo!

   Sara VOCOVNIK
   Sara VOCOVNIK

   Sara Vocovnik

   Novinarka

   Sorodni članki

   Back to top button