PriložnostiŠport

Gremo gor za kile dol – obišči 5 mariborskih vrhov in osvoji nagrade

V Centru eksperimentov Maribor v sodelovanju z Društvom študentov medicine Maribor v mesecu maju in juniju mlade ponovno vabijo h gibanju v izogib povečanju telesne teže.

Prekomerna teža pri mladih namreč postaja vse bolj zaskrbljujoč pojav. Zato so ponovno združili moči s podjetji Decathlon in Fructal, ki prispevata svoje izdelke, in Društvom študentov medicine Maribor, z namenom, da organizirajo pohode na bližnje hribe.

Akcija Gremo gor za kile dol te vabi, da obiščeš vseh 5 mariborski vrhov (Piramido, Mestni vrh, Kalvarijo, Pekrsko Gorco in Pohorje – Trikotno jaso). Na vrhu vsakega moraš razločno fotografirati svoj kartonček, ki ga prejmeš ob prijavi v projekt. Ko izziv zaključiš, te bodo organizatorji nagradili s praktičnimi nagradami sponzorjev.

V okviru akcije Gremo gor za kile dol so prosili mlado študentko medicine Niko Rupčić za nekaj nasvetov, kako ohraniti zdravo telo. Na tej povezavi si lahko preberete njen odgovor.

Dogodek poteka od 16. 5. 2022 do 15. 6. 2022. Prijave so možne do 1. 6. 2022. Več informacij lahko najdeš na tej strani.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button