Šport

Študentske lige Zdrave Zabave so pred nami – prijavi sebe ali svojo ekipo!

Zdrava Zabava že vrsto let prireja različne lige, ki študentom krajšajo popoldneve v Športni dvorani Vrbanska. Študentske lige ZZ so edine lige, kjer lahko ekipo izbereš med prijatelji – člani ekipe so lahko različnih fakultet in študijskih smeri. Vsa tekmovanja bodo potekala v Športni dvorani Vrbanska.

Tekmovanja potekajo od novembra do marca/aprila, odvisno od števila prijavljenih ekip in posameznikov. Študentje se lahko prijavijo na 4 različne lige:

  • Rekreativna badminton liga
  • Študentska futsal liga
  • Študentska odbojkarska liga mešanih ekip
  • Serija turnirjev v košarki 3×3

Kdaj bodo potekale lige?

REKREATIVNA BADMINTON LIGA se bo začela v ponedeljek, 14. novembra 2022 in bo potekala vsak teden do aprila. Posameznik se lahko prijavi preko spletnega obrazca (prijava je potrjena ob plačilu kavcija – 20 €). Liga v badmintonu je namenjena vsem rekreativnim igralcem z aktivnim statusom študenta.

ŠTUDENTSKA FUTSAL LIGA se bo začela v torek, 15. novembra 2022 in bo potekala vsak teden do aprila. Ekipo sestavlja 7-10 igralcev, lahko so mešane. Prijavnina na ekipo znaša 100 €, najboljše tri ekipe čakajo denarne nagrade, ki so sestavljene iz seštevka prijavnin vseh sodelujočih ekip in praktične nagrade. Najboljšo ekipo čaka tudi udeležba na Evropskih univerzitetnih igrah. Ekipa se lahko prijavi preko spletnega obrazca.

ŠTUDENTSKA ODBOJKARSKA LIGA MEŠANIH EKIP se bo začela v sredo, 16. novembra 2022 v Športni dvorani Vrbanska. Liga je popolnoma brezplačna, vendar so mesta omejena! Ekipo mora sestavljati 6-10 članov, vsaka ekipa mora imeti na terenu ves čas igre vsaj dve osebi nasprotnega spola. Ekipa se lahko prijavi preko spletnega obrazca.

SERIJA TURNIRJEV V KOŠARKI 3×3 bo potekala enkrat mesečno, sestavlja jo 5 turnirjev. Prvi turnir bo potekal v sredo, 16. novembra 2022 v Športni dvorani Vrbanska. Turnirji so popolnoma brezplačni, za vsak turnir je potrebna ponovno prijava ekipa. Prijave za prvi turnir so odprte na spletnem obrazcu.

Prijave potekajo do ponedeljka, 14. novembra 2022 oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij najdete na spletni strani www.zdravazabava.com in na družbenih omrežjih (FB in IG – Zdrava zabava)

Zdrava Zabava
Zdrava Zabava

Sorodni članki

Back to top button