Potovanje

Ilka Štuhec je postala častna ambasadorka projekta Cestni heroji

Namen projekta Cestni heroji je širiti strpnost in spoštovanje do kolesarjev ter medsebojno spoštovanje in razumevanje med vsemi udeleženci v prometu.

“S ponosom sem del akcije Cestni heroji. Tudi sama veliko časa preživim na kolesu in se zavedam nevarnosti, ki prežijo na šibkejše udeležence v prometu. Vsak lahko z nekaj strpnosti in razumevanja pripomore k večji varnosti vseh. Pri vsem je ključno, da razumemo položaj vseh udeležencev in se zavedamo, da lahko sami storimo največ za to, da preprečimo nesreče. Hvala, da vam je mar,” udeležence v prometu nagovarja Ilka Štuhec.

Med drugimi je kot častni ambasador projekt podprl tudi Primož Roglič. Zraven so tudi ostali vidni posamezniki, športniki, ki si želijo varne udeležbe v prometu.

Cestni heroj lahko postane vsakdo, ki zagovarja medsebojno spoštovanje vseh udeležencev v prometu ter želi širiti harmonijo in pozitiven odnos. V skupnost cestnih herojev, ki vsak po svojih močeh pripomore k strpnosti v prometu in preprečuje nesreče, lahko pristopi vsak na spletni strani cestniheroji.si.

 

 STA
Cestni Heroji

Sorodni članki

Back to top button