Potovanje

Imaš izkušnje s tujino? Napiši zgodbo za natečaj “Študent vandra 2019”

Hej, ti! Ja, ti. Si že imel/-a priložnost obiskati tujino v času študija? Bodisi preko študijske izmenjave, prakse, poletne šole, konference, kongresa ali pa kar tako? Bi rad/-a delil/-a svojo izkušnjo z ostalimi študenti?

Med nami se zagotovo skriva veliko študentov z bogatimi izkušnjami iz tujine. In še več takih študentov, ki bi tujino radi izkusili, pa ne vedo kako. Študenti, ki se bojijo vprašati ali pa preprosto ne vedo, kje iskati prave informacije. Prav zato so se na Študentskem mednarodne informacijskem centru (ŠMIC) odločili, da ubijejo dve muhi na en mah.

Svojo zgodbo lahko pošlješ do 18. decembra 2019.

Kako?

Vse študente, ki ste že imeli priložnost izkusiti tujino, vabijo, da svoje občutke, priprave na tujino, pot v tujino ter izkušnje z življenjem v tujini zapišete v prispevek in ga pošljete na mednarodna@soum.si z zadevo: ŠTUDENT VANDRA 2019.

Tako boste delili svoje bogate izkušnje z bralci portala ŠMIC, hkrati pa boste s koristnimi nasveti pomagali odgovoriti na marsikatero neizrečeno vprašanje, ki do sedaj še ni našlo pravega naslovnika.

Tukaj najdeš vzorčen dokument s krajšimi navodili, kako naj bi prispevek izgledal. Priporočljivo pa je, da prispevku dodaš tudi 3 do 5 fotografij.

Natečaj bo odprt od 6. novembra 2019 do 18. decembra 2019, vsi poslani prispevki pa bodo dobili svoje mesto na spletnem portalu smic.si in www.um.si/erasmusplus.

Vsak prispevek bo nagrajen, avtorji najboljših 5 prispevkov – po izboru strokovne komisije – pa bodo prejeli fine glavne nagrade, ki so objavljene v splošnih pogojih sodelovanja.

Zmagovalni prispevki bodo razglašeni 6. januarja 2020 na spletnem portalu smic.si in na Facebook strani ŠMIC (Študentski mednarodni informacijski center).

Že sedaj pa lahko prebereš lanske nagrajene prispevke in dobiš idejo, kako bo izgledala tvoja zgodba in prispevaj svoj delček k našemu pisanemu mozaiku izkušenj.

Veselimo se prebiranja tvojih dogodivščin!

 

ŠMIC
ŠMIC

Sorodni članki

Back to top button