Kultura

Julia Roberts in George Clooney skupaj v romantični komediji Pot v raj

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney bosta znova skupaj zaigrala na velikih platnih, in sicer to jesen v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svojo hčerko obvarovati pred napako, ki sta jo sama nekoč naredila.

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da bi svoji hčerki preprečila, da naredi enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

Romantično komedijo o sladkem presenečenju druge možnosti je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneya, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

Romantična komedija Pot v raj na redni spored v kinematografe prihaja 6. oktobra 2022.

Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001).

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button