DeloIzobraževanjePriložnosti

Kaj pa po diplomi? Prijavi se na brezplačni tečaj Odprtih oči na trg dela

Andragoški zavod Maribor te vabi, da se vpišeš v brezplačni program za mlade diplomante z imenom Odprtih oči na trg dela.

Program Odprtih oči na trg dela je namenjen mladim diplomantom, ki kljub diplomi višjega, visokošolskega ali univerzitetnega študija ne najdejo zaposlitve (prijava v evidenci brezposelnih ni pogoj), osnovnim znanjem angleščine in s stalnim bivališčem v Mestni občini Maribor.

V programu z obsegom 50 šolskih ur boš pridobil nova IKT znanja, veščine iskanja zaposlitve, izboljšal svojo poslovno angleščino in osvežil vedenje o uporabi slovenščine v uradovalnem sporazumevanju.

Ob zaključku izobraževanja boš prejel potrdilo AZM – LU o udeležbi v programu. Več informacij in prijave so možne na elektronskem naslovu svetovanje@azm-lu.si ali telefonski številki 041 372 273.

Načrtovani datum pričetka je torek, 24. oktobra 2023, ob 9. uri. S tečajem bodo pričeli, če se bo prijavilo vsaj 8 oseb.

Tečaj Odprtih oči na trg dela bo potekal v prostorih Andragoškega zavoda Maribor – Ljudske univerze na Maistrovi ulici 5 v Mariboru.

Program financira Mestna občina Maribor v okviru Letnega programa izobraževanja odraslih za leto 2023.

Andragoški zavod Maribor
Arhiv DOSTOP.si​

Sorodni članki

Back to top button