Glasba

KMŠ oder bo letos poletje zaključil v stilu

Že šesto leto zapored bo Klub mariborskih študentov Festival Lent obogatil za prizorišče več – KMŠ oder, ki mladim glasbenikom ponuja priložnost, da se na odru predstavijo širši publiki.

Tudi letos bo KMŠ oder popestril prizorišče Dravske ulice, ki deluje v okviru Festivala Lent. Ta pa letos izjemoma poteka od 21. do 28. avgusta. Tudi letos se bodo med nadobudnimi mladimi ustvarjalci predstavili skriti gostje, Joker Out.

KMŠ oder že od leta 2015 deluje v okviru Festivala Lent. Namenjen je mladim glasbenikom, glasbenim skupinam in akustikom, da delijo svojo glasbo in soustvarjajo magične večere na Dravski ulici. Že od samega začetka ponuja izvajalcem odskočno desko, kjer se predstavijo in sodelujejo v tekmovanju za denarno nagrado. Ta jim omogoča, da nadaljujejo svojo glasbeno pot, tako kot si želijo.

Letos bo na KMŠ odru nastopilo veliko novih, še nepoznanih izvajalcev, ki nas bodo zabavali v ritmih akustične, džez, pop, rap in rock glasbe. Nastopili bodo: Booom!, Posebni Gostje, De Liri, Minus 3, Lara Gril & Leon Jereb, MoveMental, Samantha Maya, Ja, ne,  Lea Aram, Hana Glavač, Alteran, Haloban, Blasius, šesti Metek, Kafe Teater in skupina Joker Out, ki se s svojimi slovenskimi avtorskimi komadi uspešno prebija v ospredje rock scene. Zadnji dan pa bo na odru tudi zaključni Jam session. Ta ponuja priložnost, da se v sproščenem okolju popolnoma prepustiš svoji glasbi in jo izkusiš v novi luči.

“Veselimo se, da bomo lahko ponovno gostili mlade glasbenike, ki bodo polepšali vaše večere s svojo čudovito glasbo, neverjetno energijo in iskrenostjo. Kakor leta poprej vas tudi letos pričakujemo pod zvezdnim nebom na Dravski ulici, kjer vam bomo ponudili pester in zanimiv program, ki vam bo ostal v spominu do prihodnjega snidenja v objemu lučk,” še sporoča KMŠ.

 

 Klub mariborskih študentov – KMŠ
Klub mariborskih študentov – KMŠ

Sorodni članki

Back to top button