GlasbaPriložnosti

Mladi glasbeniki pozor! Odprt je razpis za KMŠ oder 2023

Tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov, KMŠ oder, bo že deveto leto, v sklopu Festivala Lent omogočal mladim glasbenikom predstavitev širši množici. Društvo KMŠ prijave zbira do 2. maja 2023.

Zberi svoje kolege, uglasi inštrumente, ogrej svoj glas in na novem, še večjem prizorišču ob Dravi dokaži, da je Maribor mesto mladih.

KMŠ oder je prostor z mlado energijo, ki Festivalu Lent in mestu Maribor daje novo perspektivo in prizorišče, ki pripomore k devetim nepozabnim večerom. V preteklih letih je na odru nastopilo že veliko nadobudnih umetnikov in umetnic. Med njimi pa tudi nekaj uveljavljenih imen, kot so Koala Voice, Joker Out, Emkej, Bilbi, Adi Smolar …

Če si star do 30. let in prihajaš iz Štajerske, te vabimo, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 2. maja 2023 prijaviš na razpis za nastop preko tega obrazca. Več informacij najdeš na Facebook strani Kluba mariborskih študentov.

Obiskovalci KMŠ odra bodo ponovno iskali glasbenika, glasbenico ali glasbeno skupino, ki bo najbolj navdušila. Ta ali ti bodo prejeli denarno nagrado v višini 500 €!

KMŠ / LS
KMŠ

Sorodni članki

Back to top button