Potovanje

Thai Airways se pripravlja na poduhovljen “let v nikamor” nad svetimi kraji

Še ena letalska družba je začela "let v nikamor", a ta let ima nekaj posebnega. "Potniki na krovu bodo dobili pozitivno energijo med tem, ko bodo peli in molili," pravi prevoznik

Nova storitev Thai Airways, ki vzleta in pristaja na letališču Bangkok Suvarnabhumi, ne bo imela nobenega vmesnega postanka, ampak bo preletela 99 svetih krajev v 31 provincah.

Prvi let bo 30. novembra, in sicer okoli 13.30, let bo trajal tri ure. Letalo bo preletelo mesta v Chon Buriju, Rayongu, Surat Thani, Prachuap Khiri Khan, Nakhon Pathom, Suphan Buri, Ayutthaya, Phitsanulok, Sukhothai in Chaiyaphum. Med drugim tudi Nakhon Ratchasima.

Ta let je namenjen vernikom in predstavlja novo vrsto romanja na nadmorski višini, poroča The Bangkok Post. “Med letom ne bo pristanka, potniki pa bodo na krovu prejemali pozitivno energijo,” je dejal Wiwat Piyawiroj, iz Thai Airways. Cene za enkratno ekskurzijo se bodo začele pri 6000 THB (170 evrov) v ekonomskem razredu. Sedež v poslovnem razredu pa bo stal 10.000 THB (280 evrov).

Del nove kampanje “Magical Flying Experience” Thai Airways bo potnikom zagotovil tudi svete spominke. Ti bodo zajemali tudi molitvenik in Budin amulet.

 

 DOSTOP.si (vir)
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button