Kulsko

Navdihujoč posnetek paraplegika, ki dokazuje, da je vse mogoče

Evan Lalanne je po padcu v Bishop's Peaku leta 2016 ostal paraliziran od pasu navzdol. Ampak to ga ne ustavi, da ne bi življenja zajemal s polno žlico!

Evan Lalanne na svojem Instagram profilu @evan_lala objavlja svoje posnetke športnih aktivnosti, ki ji zdaj opravlja kot para športnik oz. športnik invalid. Smuča, longboarda in se aktivno ukvarja še z mnogimi športnimi aktivnostmi, ki jih opravljajo tudi vsi ostali. Vsi, ki niso invalidi.

“Če že moram biti paraliziran, no, potem sem lahko zelo dober tudi v tem,” se je Evan pošalil med enim izmed svojih govorov.

Po mnogih poskusih v zanj novih športnih disciplinah, se je znašel in tudi našel na smučki s sedežem oz. monoskiju. To ga je takoj premamilo, in sicer tako zelo, da je že leta 2019 tekmoval pri Paralympic Development Team. A to mu ni bilo dovolj.

Pred kratkim je na svojem Instagram profilu objavil posnetek na katerem longboarda. Da ne boste mislili, da na njem leži, da pri vožnji potrebuje pomoč ali kaj podobnega. Ne! Nanj je montiral invalidski voziček, da lahko v njem sedi in z njim upravlja longboard. Hitrost, ki jo pri tem doseže je za marsikaterega rekreativnega longboarderja naravnost zastrašujoča.

 

View this post on Instagram

 

?+? > ??

A post shared by Evan Lalanne (@evan_lala) on

Evan Lalanne je dokazal, da nemogoče zanj ne obstaja. Naj bo tudi tebi v navdih in zajemaj življenje s polno žlico.

 

 DOSTOP.si (vir)
Unsplash
ikona snemalec @evan_lala

Sorodni članki

Back to top button