Glasba

Ob 25-letnici izida albuma prvič v Sloveniji Backstreet’s Back

Ob 25-letnici izida albuma 'Backstreet's back', s katerim je eden najuspešnejših boy bandov vseh časov postal svetovna trakcija, bo Cvetličarna premierno gostila koncert s hiti skupine Backstreet Boys, kot so 'Everybody', 'Quit playing Games (With My Heart)', 'I Want It That Way', 'Show Me the Meaning of Being Lonely' in 'Shape of My Heart'. 

Skupina Backstreet Boys je na sceno vstopila leta 1995 z večkrat zlatima singloma We’ve Got It Going On in I’ll Never Break Your Heart ter najprej osvojila nemško govoreče dežele. Leto kasneje so fantje izdali platinasti album Backstreet Boys, s hitom Quit Playing Games (With My Heart) pa sprožili evforijo med evropskimi najstnicami.

A da so si dokončno podredili domovino in s tem cel svet, so rabili še eno leto in album Backstreet’s Back, s hiti Everybody (Backstreet’s Back), As Long As You Love Me in All I Have to Give. In ko se jim je enkat zares odprlo, so postali svetovna stadionska atrakcija. Sledile so uspešnice Larger Than Life, I Want It That Way, Show Me the Meaning of Being Lonely in The One. Ostalo je zgodovina.

Letos mineva 25 let od albuma, ki je skupino Backstreet Boys postavil na svetovni zemljevid. Ta jubilej pa je povod za premierni slovenski nastop skupine Backstreet’s Back, 1. oktobra v ljubljanski Cvetličarni. Zabavo za ljubitelje glasbe s preloma tisočletja bo popestril enkraten koncert, na katerem boste lahko še enkrat zapeli vse hite svojega najljubšega boy banda ter uživali v originalnih Backstreet Boys koreografijah, ki so se vtisnile v zgodovino glasbenih kanalov, kot sta MTV in VIVA.

Na žuru pred in po tem pa se bomo spomnili tudi drugih velikih fantovskih in dekliških skupin, pevcev, pevk, glasbenih projektov in pojočih animiranih junakov, ki so zaznamovale program radiev in diskotek v 90. in 00. letih.

Vstopnice od 12 evrov naprej so na volju na Eventimu in Petrolu.

TrickyDisco! PiArt / GZ
TrickyDisco! PiArt

Sorodni članki

Back to top button