Izobraževanje

Odprt je prijavni rok za vpis v višji letnik, vzporedni študij in študij diplomantov na UM

Danes, 1. septembra 2023 se na Univerzi v Mariboru odpirajo prijavni roki za vpis v višji letnik, vzporedni študij in študij diplomantov. Prijavo in vsa zahtevana dokazila kandidati_ke oddajo preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ do vključno petka, 15. septembra 2023.​

Prijavo lahko oddate v okviru naslednjih prijavnih rokov na portalu eVŠ:

  • Prijavni rok za vpis v višji letnik, vzporedni študij in študij diplomantov na enovitih magistrskih študijskih programih (za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe). Kandidati_​ke lahko oddajo več prijav, v vsaki navedejo eno študijsko željo.

Prijavo za vpis v višji letnik lahko oddajo vsi kandidati_ke ne glede na državljanstvo, prijavo za vzporedni študij in študij diplomantov na enovitih magistrskih študijskih programih pa državljani_ke Republike Slovenije in državljani_ke držav članic Evropske unije ter Slovenci_ke brez slovenskega državljanstva.Več informacij je na voljo na spletni strani moja.um.si.

  • Prijavni rok za vpis v višji letnik in vzporedni študij (za vpis v magistrske študijske programe). Kandidati_ke lahko oddajo 3 prijave, v vsaki navedejo eno študijsko željo.

Prijavo za vpis v višji letnik in vzporedni študij lahko oddajo vsi kandidati_ke ne glede na državljanstvo. Več informacij je na voljo na spletni strani moja.um.si pod zavihkom vpis na podiplomski študij.

  • Prijavni rok za vpis v višji letnik ​(za vpis v doktorske študijske programe). Kandidati_ke lahko oddajo 3 prijave, v vsaki navedejo eno študijsko željo. Prijavo za vpis v višji letnik lahko oddajo vsi kandidati_ke ne glede na državljanstvo.

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button