Izobraževanje

Prihaja karierni teden, ki ga organizira Mladinska mreža KROJ

10. januarja 2022 se pod okriljem Mladinske mreže KROJ začenja Karierni teden. Potekal bo 16. januarja 2022.

Načrtovanje izobraževalne in poklicne poti ni vedno enostavno, zato je mladim vsako leto na voljo kar nekaj delavnic in dogodkov, ki lahko pomagajo pri iskanju pravih informacij in priložnosti, razvoju potrebnih veščin in kompetenc ter nudenju podpore pri odločanju in izbiri.

Letos bo prvi karierni dogodek potekal že v začetku leta. Od 10. do 16. januarja 2022 bo potekal Karierni teden, ki ga organizira Mladinska mreža KROJ. V sklopu usposabljanj, delavnic, predstavitev in predavanj Mladinska mreža KROJ mlade spodbuja, da si sami skrojijo kariero, ki ustreza njihovim talentom, ter spoznajo različne priložnosti, ki so jim na voljo izven šolskega okvirja.

V pestrem programu bo med drugim potekalo usposabljanje za mladinske karierne svetovalce, namenjeno mladinskim delavcem, študentom in prostovoljcem. Karierni teden bo postregel tudi z predavanjem Karierni razvoj mladih v postcovidnem obdobju, namenjeno študentom in dijakom. Nekaj dogodkov bo potekalo v živo, mnogo pa jih bo na voljo tudi preko spleta, zato dobro preveri urnik.

Čez leto pa več nasvetov, usposabljanj, izobraževanj in informacij o iskanju zaposlitve najdeš na naslednji spletni strani.

Mlad.si
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button